Marraskuun viimeisenä lauantaina meillä vietettiin glögijuhlaa. Karhujen kuluneen vuoden tuloksia siinä samalla muistellen. Meillä käy tosi vähän vieraita, kun kaveritkin tulee etupäässä nähtyä harrasteiden parissa, joten tästä on muodostunut jotenkin kiva setti, kun saa isomman poppoon samaan aikaan samaan paikkaan.

Tällasella Toivosen Jennan tekemällä kakulla herkuteltiin.

Kakku.jpg

Jacky sai myös Ilonan ja Auran toimesta komeat ranskalaiset letit rintakarvoihinsa.

palmikkojacky.jpg

Messarin näyttelyihin ei ole poikien kanssa mahkuja mennä, kun varsinkin Micky on aina näihin aikoihin niin kovin kalju. Jackyn kanssa katsotaan tilannetta parin vuoden päästä uudestaan, kun veteraaniluokka kutsuu. Jotenkin vaan tuo on tapahtumana sellainen näyttely, että sinne veri vetää likimain joka vuosi. Tällä kertaa hyppäsin kaiman kyytiin lauantaina. Colliekehän laidalla meni päivä nopsasti tuttujen kanssa rupatellen ja pitäähän siellä toki aina pientä shoppailuakin harrastaa.

Tokoiltu ollaan taas aika laiskasta, mutta on tässä sentään pari kertaa ollut maneesivuoro ja pari kertaa kaiman kanssa on hallissakin oltu. Sekä viime lauantaina oli Kuusiston Tiinan koulutus. Jacky on saanut toimia häirikkökoirana ja päässyt tekemään rallyjuttuja. Mickyn kanssa on aika paljon nyt tehty seuraamista niin etu kuin takaperinkin. Jäävien erottelua muisteltiin ja se meni yllättävän hyvin, vaikka oli taukoa välissä niiden osalta aika pitkästikin. Tiinan kanssa katottiin kaukoja, kun mä en vaan saa aikaseksi opettaa niitä. Josko nyt motivaatio niidenkin tekemiseen nousisi.

Viime viikolla olin Loimaalla Nose Work -luennolla. Varsin mielenkiintoista ja samalla tämä toimi puhjustuksena alkuvuodesta olevalla kurssille. Doboilemassakin taas käytiin Mickyn kanssa ja Pukon pikkujoulussa piipahdettiin Sahrapirtillä. Paimennuksessa alkoi nyt talvitauko. Tänään oli viimeiset treenit tälle vuodelle. Teemana hyvänmielen treenit ja onnistuin niissä kummankin karhun kanssa täydellisesti. Samalla tein havainnon, että Jackyn itsevarmuus on kasvanut ihan huimasti ja pystyy tekemään hommia jo varsin kaukanakin. Vuosi oli sen lajin parissa todella huikea ja nyt huilataan hetki ennen kuin jatketaan taas "marttojen" opissa. Tähän loppuun sopiikin hyvin Roosa Tanhuanpään kokoama hieno kollaasi meidän kesäisistä paimennuskuvista.

paimennustaulu.jpg