Töitten jälkeen heivasin pojat autoon ja ajettiin Paavolaan Anun ja bc-tyttöjen sekä Anun hoidokin espanjanvesikoira Dorin kanssa "treffeille"  Ensin treenattiin. Omien poikien kanssa leikin idaria. Otettiin kaikkia asentoja ja teemana niissä nopeus. Rico ei ensin meinannut malttaa kuunnella millään ja teki mitä sattui. Muutamalla toistolla saatiin papan korvat auki  
 
Nicky teki kaikki muut hyvin, mutta istuminen on edelleen vähän hakusessa. Jää helposti seisomaan tai sitten istuu hitaasti ja epävarman oloisesti. Tätä siis pitää tehdä paljon.
 
Jacku treenasi ekan kerran niin, että kaikki asennot tulee samassa treenissä. Riittävällä avulla jätkä oli kuitenkin ihan pro  Mun hieno pieni! Lisäksi aloitettiin Merkin alkeet kiertämisellä. Kotona ollaan kierretty, mutta eka kerta vieraassa paikassa. Lyhyeltä matkalta ok, mutta matkan pidennystä pitää ensin ottaa kotona. Ehkä kaikkein ylpein olen kuitenkin itsestäni  Nimittäin Jackyn treenin aikana en kaivanut kertaakaan namia taskusta vaan palkkasin lelulla ja pirun hyvin tuo sillä palkkaantuukin!
 
Noomin kanssa jatkui "projekti" enemmän kuin hyvin ja onnistuneiden treenien jälkeen oli kiva lähteä metsään lenkille koko porukan voimin  Kiitos taas Anu ja tytöt!
 
Metsälenkin jälkeen kävin kotona tekemässä "poikien" vaihdon eli koirat kotiin ja Sami tilalle. Käytiin nimittäin porukalla roudaamassa esteet jo sunnuntaita varten kisapaikalle. On se vaan aika pakkaaminen kaikista aksaesteistä. Onneksi tuo matka ei ole sentään pitkä.
 
Iltasella sain aikaiseksi käydä Nickyn kanssa eilen välistä jääneen ravilenkin ja loppuilta menikin Nickyn laittamisessa ja kamojen kasaamisessa huomista Tervakosken näyttelyä varten.