Lauantaina aamusella käännettiin golfin nokka kohti Tuuria ja Keskisen kyläkauppaa. Kyllähän siellä putiikissa saisi aikaa kulumaan vaikka kuinka ja paljon, mutta me tehtiin kierros vaan lyhyen kaavan mukaan. Eipä paljon ostoksiakaan mukaan tarttunut. Pennuille tuliaisiksi muutamia leluja ja sen sellaista pientä.

 

Tuurista matka jatkui Vaasaan, jonne majoitumme hotelli Vaakunaan. Taas olin kyllä kovasti paljon ylpeä mun koirista Kieli ulkona Nickykään ei ole eläissään paria kertaa enempää kulkenut hississä ( ja nekin tavallisia kerrostalon hissejä). Nyt noustiin ensin pari kerrosta parkkitalosta hotellin respaan ja siitä sitten lasisella maisemahissillä kuudenteen kerrokseen. Ei mitään onkkelmaa missään. Oli jos jonkinlaista liukuovea ja erilaista lattiapintaa ja siellä nuo mennä porskutti mennen tullen. Kyllä on helppoa matkaaminen moisten reissulassiettein kanssa Hymy

 

Iltasella lähdettiin vielä ajelemaan ja saatiin päähämme mennä katsomaan Raippaluodon siltaa. Kuva otettu huisin kaukaa, joten näyttää paljon pienemmältä mitä oikeesti on.

 

Tuuli oli kova, mutta sinne me mentiin illan jo vähitellen hämärtyessä meren jäälle kävelemään. Koirilla oli kivaa automatkustuksen ja remmipissatuksien jälkeen päästä irrottelemaan, kun vielä Samikin oli kerran matkassa.

 

Yöllä taisi koirat olla ainoita meidän huoneessa, jotka nukkuivat kunnolla. Pari kerrosta ylempänä kun oli yökerho enkä viitsi edes miettiä monellako siellä olleella on kuulo tallella, kun rokki pauhasi pari kerrosta alempanakin siihen malliin… Kerkiihän sitä nukkua… taas joskus. Aamupala oli runsas ja maittava, kuten hotelleissa yleensä. Siis aavistuksen runsaampi, kun meillä normaalisti pyhäaamuisin Silmänisku

 

Aamupalan jälkeen sitten olikin vuorossa tämän reissun päätarkoitus. Suuntana Botnia-halli ja siellä järjestettävä hallimaraton ja –puolimaraton. Sami osallistui puolikkaalle. Oltiin jo ajoissa hallilla, joten Samin valmistautuessa juoksuun, mentiin me poikien kanssa kunnon aamulenkille läheiseen metsään ja kallioille.

 

 

Tämä oli Samin eka juoksutapahtuma viime kesäisen polvileikkauksen jälkeen. Jokaisella juoksijalla oli oltava oma kierroslaskija matkassa. Juup, siellä koitin pysyä kartalla 52 kierroksen ajan… Vissiin ihan hyvin kierrokset laskin, koska Sami pääsi minuutin alle tavoitteensa ja sijoittui sarjassaan toiseksi Hymy

 

Juoksun jälkeen jätettiin Vaasa taakse ja suunnattiin Poriin. Sieltä olen niin paljon kuullut ja nähnyt kuvia ihanasta koirarannasta, että se oli pakko käydä livenä tsekkaamassa. Mäntyluodossa se sijaitsee ja on oikeesti aivan mieletön. Siinä on ainaskin kilometrin verran meren rantaa hiekkarantoineen ja rantaheinikoineen. En halua edes miettiä, kuinka upea paikka on kesällä ja aurinkoisella säällä, kun nyt oli taivas pilvessä ja silti olin aivan myyty. Miten Forssaankin saisi tollasen? Tai se meri lienee liikaa pyydetty Päättämätön mutta kyllä kilometrin verran Pyhäjärven rantahietikkoakin kelpais korvikkeeksi. Ei muuta kuin aloitetta tekemään!

Nicky tähyilee uutta ystävää ja mukavahan se oli kultsutytön kanssa juosta.

Ihanaa rantaheinikkoa

 

Mukavaakin mukavampi vähän erilainen viikonloppu välillä Cool Huomenna sitten taas pentuja katsomaan. Niitä palleroita ehtikin tulla jo ikävä tässä muutamassa päivässä.