Vaihtelun vuoksi otettiin tänään näin päin ;o) Kuvauskohteena tänään bortsu-tyttö Oona ja tolleri-poika Luca. Tarkoituksena saada molemmista toko-kuvia, mutta keli oli kovin kovin synkeä eikä onnistumisprosentti kuvissa ollut kovin häävi. Jotain kuitenkin ja paremmalla kelillä uudestaan :o) Kuvaussession päätteeksi Nicky pääsi vielä tolleri-tyttö Nancin kanssa suorittamaan alkuveryttelykirmailut ennen agilitykentälle siirtymistä.

1917396.jpg

Tänään tosiaan oli meidän aksatreenipäivä. Taas oli oikein kiva rata, missä muutamaa kohtaa sai ihan tosissaan miettiä. Nicky oli makseista ensin ja eka kerta mentiin aika laiskasta ja keppien aloitus vaikealta puolelta tuotti taas ongelmia. Ei jääty kuitenkaan hinkaamaan rataa tässä vireessä sen enempää vaan päästettiin muut välillä.

Sillä aikaa otettiin Nickyn kanssa tokoa kentän laidalla. Siis vaude! Edelleen ihan tosi makeeta tekemistä! Nicky on aivan super :o) Kerran meni liikkeestä seisomisen maahan, mutta kaikki muu tosi jees. Ja sit tietty tulee taas väkisin mieleen, että mikäs kisoissa menee pieleen, kun nyt menee muuten näin hurjan hyvin...

Sitten mentiin ottamaan sama rata uudestaan ja nyt oli Nickykin hereillä ja vauhtia oli ihan eri lailla, kepeillä pientä hapuilua edelleen, mutta kontaktit hienot ja kaikki rimat pysyi ylhäällä. Nyt vaan täytyy ottaa reissun jälkeen tehotreeniin nuo kepit, että Nicky oppisi joka suunnasta paremmin hakemaan itse ekan välin, ettei mun tarvii siellä sählätä ollenkaan.

Lopuksi otettiin vielä koko porukalla tokon paikallamakuu. Oltiin piilossa jotain 4-5 minuutin välillä. Vähän Nicky oli jossain vaiheessa pyöritellyt päätään ja katsellut ympärilleen, mutta muuten hyvä eikä enää mene edes käymään lonkka-asennossa missään vaiheessa. Kiitos treenikamut! Aivan loistavat treenit :o)

Huominen ilta menee pakkaamisessa sekä kotomiehelle talon sydeemit opettaessa. Lähinnä tuo hälyttimen käyttö, ettei herätä koko kulmakuntaa... Blogi siis hiljenee hetkeksi, mutta sitten saattaa tulla kuvia ja tarinaa ihan vaan jonkin verran ;o)