Niin piti tehdä kotihommia tänään, kun kaikki jäi viikonloppuna rästiin, mutta pah. Mä mitään viittiny tehdä. Nyt tarttis jonkun ilmoittaa tulevansa kylään, niin sais tähänkin eukkoon vähän vauhtia kotitöiden kanssa ;o) Akvaario tuli sentään putsattua.

Eilen illalla koitin omia kinttujani venytellä ihan huolella, mutta kyllä tää päivä on silti aika tuskaa ollut. Kuinka voi muka muutamasta alle minuutin kestävästä pyrähdyksestä tulla kintut tähän kuntoon. No siihen sitten kyllä lisäksi ratatyöntekijän hommat 2-luokan aikana sekä lopuksi kaikkien esteiden kantaminen ja pakkaaminen autoon, mutta silti. Nooh kyllä ne taas ens lauantaina on iskussa ;o)

Nickyn kanssa palattiin tänään myös tokon pariin muutaman päivän tauon jälkeen. Hyppy otettiin pariin kertaan noin 80 cm korkeudelta ja se menee nyt hyvin. Toi on kyllä ihan sikamakee, kun oikoo itsensä vielä suoraan esteen taakse ja tulee nätisti perusasentoon. Tätä otetaan nyt hyvällä vireellä ihan muutama kerta enää ennen kisoja.

Seuraamisessa on ollut nähtävissä pientä kyllästymistä, vaikka se viime kisoissa menikin hyvin. Sitä sitten vähän leikittiin tänään. Perusasennosta lähdetään liikkeelle ja siihen päädytään lopuksi, mutta siinä välillä tehtiin mitä ihmeellisempiä kuvioita. Pointtina vaan Nickyn oikea paikka ja innokas kontakti. Onnistui ilmeisen hyvin, koska tarjoili vielä iltalenkilläkin seuraamista ihan ilman mitään vihjettäkään :o)

Liikeestä seisomiseen otin nyt uuden käskyn ja se pentele toimi heti! Nooh katotaan nyt, oliko vaan sattumaa... Nyt on ainakin sana, missä ei ässät suhise. Luoksetulon pysähdykseen muutin käsimerkkiä näkyvämmäksi, mutta sitä Nicky ei kunnolla ostanut vieläkään. Ehkä kuitenkin pientä parannusta aiempaan, joten toivossa on hyvää elää tämänkin suhteen. Tässä varsinaiset tokotukset ja paljon leikkiä lisäksi.

Treenien merkeissä saatiin sen verran lämpö päälle molemmat, että lähdettiin heittämään pieni palauttava pyörälenkki. Aika hiljaisella vauhdilla mentiin eikä mitään hurjan pitkää matkaa, mutta niin, että Nicky ravasi sopivalla tempolla koko ajan. Tämän jälkeen sisälle ja BOT-takki päälle. Sinne käpertyi huoneen nurkkaan tyytyväisenä örisevä colliepoika koisimaan :o)

Rico rukalla on varvas kovasti kipeä eikä sen vuoksi päässyt tänään tekemään mitään :o( Ilmeisesti kyse on vähän ärhäkämmästä kynsivallin tulehduksesta tai sitten joku tikku on mennyt kynnen juuresta sisälle. Tähän vaivaanhan Rico söi antibioottikuurin vajaa kuukausi sitten ja hetken se oli kunnolla parempi, mutta on nyt taas mennyt pikku hiljaa pahemmaksi. Huomenna iltasella mennään näyttämään sitä tohtorille, että saataisiin tassu kuntoon ennen Lapin reissua.