Että mä tykkään näistä pidennetyistä viikonlopuista  Kolme päivää kahden sijasta ja ehtii vaikka mitä

Perjantaina Sami lähti koko päiväksi reissuun, kun kävivät taas kisaamassa yhden 8 tunnin rogaining-kisan. Niinpä meillä oli Anjan kanssa tyttöjen päivä  Ricon vein ”mummolaan” makkaraa syömään  Jacky odotti autossa sen aikaa, kun käytiin Anjan kanssa jo aamutuimaan rehkimässä salilla. Siitä sitten laittamaan herkullista kanawokkia ja vatsat täynnä tarpomaan Elonkiertoon. Tehtiin meidän pitkä peltolenkki pidennettynä eli aikas pitkä sitten jo kaikkiaan  Aika raukea olo oli loppuillan ja jalkojenkin mielestä oli jotain tullut tehtyä  Siistiä, kiitos!
Eilen lähdettiin Anskun ja Bellan & Fyran kanssa pitkästä aikaa lenkille ja otettiin suunnaksi Syrjänharju. Rauhassa saatiin tarpoa ihan kunnon aamulenkki. Kiva käydä eri maisemissa välillä  Kiitos Ansku ja tytöt!
Iltapäivällä kävin kaupoissa hoitamassa erinäisiä asioita. Ärsyttäviä tollaset yksi asia siellä ja toinen täällä, kun niihin menee aikaa niin paljon… Siinä sitte valoisan aikaan ajelin vielä Latariin kaiman luokse ottamaan kuvia uusimmasta Irokon-pentusesta. Ihana prinsessa 
Illalla vein Samin kokoukseen ja samalla käytiin Jackyn kanssa kunnon lenkki Sortohaassa ja kaupungilla. Tarvis vissiin karhun kanssa käydä kylillä useammin nyt pimeän aikaan, kun muutamassa näyteikkunassa oli mörköjä
Tänään olikin sitten taas pakko panostaa hiukan kotihommiin. Iltapäivällä katottiin meillä ensin hiihtoa ja sitten lähdettiin Anjan ja koirien kanssa rämpimään Hunnarille. Tehtiin pitkästä aikaa mäkikävelyt samalla, vaikka jalat tuntuikin olevan ihan tönköt. Kummasti ne siinä vetreyty  Karhulla oli ohjelmassa ylöspäin kapuamista peruuttaen. Ei tietty koko rinnettä, mutta pari kunnon pätkää joka nousulla. Vitsi miten se on kehittynyt takapäänsä käytössä  Lisäksi kieputtiin taas kannon päällä ym. Kivat mettätreenit ja koirat yllättäen myös ihan innoissaan. Kiitos jälleen Anja ja kumppanit  Illalla vielä tehtiin päätä ja touhuttiin dynairin kanssa.
Sitten onkin edessä taas pitkä arki näiden niin mukavien 4-päiväisten työviikkojen jälkeen.