Alkuun ensin muutama kuva reissusta.

Hotelli Moletain kylätien varrella.

Moletai%20001-normal.jpgMoletai%20006-normal.jpg

Meidän ryhmä rämä aamulenkillä.

Moletai%20003-normal.jpg

Hotellin "luonnetestiportaat" ylhäältä ja alhaalta kuvattuna. Pimeällä valona oli vain pienet tuikut alhaalla seinässä ja päivällä kattoikkuna peilasi mukavasti...

2013-05-25-0110-normal.jpg2013-05-25-0109-normal.jpg

Näyttelypaikalla oli sadoittain isohkoja etanoita.

2013-05-25-0112-normal.jpg

Ja mein teltan lähellä pientareella linnunpesä poikasineen. Hiukan oli emolintu paniikissa, kun ei päässyt pienokaisiaan syöttämään. Heti kehien hiljennyttyä saatiin seurata hienoa "elävä luonto" -ohjelmaa. Emolinnun toimia seuratessa ei voi kuin todeta, että kyllä luonto viisaasti asiat hoitaa.

2013-05-25-0111-normal.jpg

Telttakylää colliekehän laidalta ja pari yleiskuvaa näyttelypaikalta.

Moletai%20008-normal.jpgMoletai%20009-normal.jpgMoletai%20010-normal.jpg

Micky kehässä

Moletai%20028-normal.jpgMoletai%20022-normal.jpgMoletai%20011-normal.jpg

Tällaset HIUKAN erinäköiset lassiet voitti kaikki aikuisten voitettavat

Moletai%20035-normal.jpg

Kotimatkalla räpsin muutaman kuvan liikkuvasta autosta ikkunan läpi. Mitkä lie rypsipellot tms oli jo täydessä kukassa.

Moletai%20058-normal.jpg

Mitä tämä liikennemerkki mahtaa tarkoittaa?

Moletai%20059-normal.jpg

Massiivisen kokoinen patoallas. Tie kulkee patoaltaan reunaa ja sitten yhdeltä sivulta aukeaa huima näköala altaalle.

Moletai%20070-normal.jpgMoletai%20068-normal.jpgMoletai%20062-normal.jpg

Keskiviikkoilta meni Pukon kentällä toko-opissa, kun Mäkisen Heikki tuli meitä opettamaan. Mulla oli molemmat pojat ilmoitettuna eri ryhmiin. Mickyn kanssa katsottiin lelun ja namin vaihtamista palkkana, kun nyt tahtoo lopettaa leikkimisen saatuaan ruokaa. Samoin vähän uusia ajatuksia seuraamisen opettamiseen. Jackyn kanssa ohjatun kaaret eli siis lähteminen merkiltä ja jäävät. Niihin tuli ihan hyviä vinkkejä, joita pitää nyt alkaa työstämään.

To-ma olikin sellainen ihmeellilsyys, ettei mitään sen kummempaa ohjelmaa eikä menoa minnekään. Enpä muista koska olisi ollut näin viimeksi, mutta tuli kyllä tarpeeseen. Pe iltana käytiin pitkästä aikaa anopilla kylässä. La mentiin Anskun ja jengin kanssa heti aamusta ensin Hunnarille lenkille ja sitten kentälle. Kyllä huomas, ettei Micky & Cinco ollut hetkeen päässyt yhdessä kirmaamaan. Lähti homma ihan tassuista kun ne sammaleet ja varvut pölisten painoivat menemään. Lenkin jälkeen kentälle, jossa Jackyn kanssa vähän tokoilin ja Mickyn kanssa tehtiin rengasta ja hyppyjumppaa. Pikkukarhu yllätti, kun hyppäsi heti moitteetta kasvavan sarjan, vaikka ei ole sitä ennen tehnyt. Nyt päästään tekemään sitten jo myös etäisyyden ja korkeuden arviointia. Kiitos Ansku ja jengi! Nää sessiot on niiiiiin luksusta ♥

Eilen tein koko päivän kotihommia ja pesin pyykkiä monta koneellista. Kai se on helteiden alkaessa aika pestä toppavaatteet ja talvikengät kesäsäilöön... Tänään puuhattiin iltasella koirien kanssa pihalla ja Mickyn kanssa kävin jälleen myös vesikävelemässä. Ehkä pitää koittaa kalenteriin varata toistekin useamman päivän "vapaa".