Koko viikonloppu on mennyt ihan kotosalla. Kiva näinkin välillä. Eilen vähän puuhastelin piha- ja kotihommia ja tänään on nautittu vieraista. Ensin päivällä poikkesi Maiju-vauva noin 7 kk vanhempineen. Kumpikaan koirista ei ollut moksiskaan, vaikka lapsikontaktit ja varsinkin näin pieniin vauvoihin, ovat tosi vähissä. Nickyä kiinnosti oikein kovasti tämä pieni ihminen ja varsinkin vauvan paljaita varpaita oli mukava käydä lipaisemassa :o)

1727275.jpg

1727335.jpg

1727274.jpg

Maijun vierailun jälkeen soitti Annariina melkein samoin tein ja tuli näyttämään meidän Linikkalan pellon jengin uutta jäsentä. Tervetuloa porukkaan länderi-tyttö Fyra 7 vko.

1727269.jpg

1727270.jpg

1727266.jpg

Tosi reipas pieni pentunen :o) Mennä vipelsi pitkin poikin pihaa ja haki kivasti kontaktia ihmisiin. Hieman pisti pienen koiran mietteliääksi iso ja karvainen Nicky.

Nicky oli kyllä tänään taas ihan uskomattoman mahtava :o) Olen kyllä niin ylpeä tuosta karvakorvastani. Miten tuo säheltäjä voikin osata hallita itselleen vieraatkin tilanteet ja olla ihan cool. Niin hurjan nätisti oli pienen ihmisvauvan kuin myös pikkuruisen koiravauvan kanssa. Nickyn eri tilanteiden lukutaito on ihan huippuluokkaa. Siinä olisi oppimisen paikka itsellekin...

Ja sitten alkoi viikonlopun kunniaksi myös ruusut kukkia. Uudistin ruusumaan ja istutin nuo taimet vasta noin kuukausi sitten. En edes uskonut niiden tänä kesänä vielä kukkivan, mutta niin vaan kukkivat ja mahtavilla kukilla sen tekevätkin.

1727272.jpg

1727273.jpg