Torstaina vaihdettiin tehokkaasti lajeja liki lennosta. Ensin ajettiin Somerolle, jossa molemmat pojat oli lampailla kerran. Tehtiin ihan perussettiä pellolla. Siitä ajettiin suoraan Pukon kentälle tavoitetokon treeneihin. Micky teki tunnarin kanssa sivulletuloja, seuraamista, tunnarin kokonaisena liikkeenä ja ruudun suorapalkalla. Toi tunnari! Se oli huikea! Micky haistelee niiiiiin käsittämättömän hienosti. Nyt myös nappaa oman jo ihan reippaasti ja ekan kerran ikinä pystyi tuomaan sen koko liikkeen yhteydessä myös sivulle asti. Hip hei! Meni muutenkin kivasti, mutta tää oli niin huippu, että jäi päälimmäisenä mieleen. Jacky teki melkein saman setin ja mielestään ihan liian vähän, koska ei olisi tullut kentältä pois.

Perjantaina ajelin töitten jälkeen Minnan luo ja mentiin lenkille. Ihana ilma ja koirat nautti. Tässä muutama kuvatuskin.

Mun kesämies Micky ♥

IMG_0063.jpgIMG_0067.jpg

IMG_0051.jpg

Viikko ikäeroa. Ystävyyttä jo kohta 3 vuotta ♥

IMG_0086.jpg

Eilen hain puolen päivän aikaan Ilonan kyytiin ja ajeltiin Tampereelle katsomaan tokon SM-kisoja. Tuttuja oli paljon sekä paljon hienoja suorituksia. Tulipa siinä jopa sellanen fiilis, että pitäiskö tässä oikein ryhdistäytyä treenaamaan ja ottamaan tavoitteeksi olla Mickyn kanssa ensi vuonna jossakin joukkueessa VOIttaja luokassa.... Ei meillä siis mitään joukkuetta vielä ole, mutta josko joku meidät huolisi messiin.

Tänään olin aamupäivän oman seuran aksakisoissa töissä. Kävin tuuraamassa vastaavaa koetoimitsijaa sen verran, että hän pääsi kisaamaan omilla koirillaan. Mukavaa puuhaa se tuokin on, mutta kun ei vaan millään riitä aika kaikkeen. Iltapäivä meni kotihommien parissa ja ihme, kun alkoi satamaan, kun lähdin koirien kanssa Riihivalkamaan lenkille. Forecan mukaan ei pitänyt koko päivänä sataa, mutta niin vaan kahteen kertaan (iltalenkillä uudelleen) kastuttiin. Vettä tuli silleen vaakatasossa, kun näköjään tyyntä keliä on nykyisin ihan turha havitella.