Tampereelle nääs kävi matka lähes kukonlaulun aikaan… Anja ja Jaffiina tuli meille ja jatkettiin tästä yhdellä autolla Tampereen ryhmänäyttelyyn Kaupin vinttikoiraradalle. Collieita oli ilmoitettu reilu 80, joten pitkä päivä oli luvassa… Nimenomaan luvassa, koska loppujen lopuksi tämä georgialainen setä veti tuon määrän läpi noin kahdessa tunnissa!!! Puolta nopeammin, mitä nopeallekaan tuomarille yleensä lasketaan. Arvostelut olivat sitten myös sen mittaiset, ettei yhtä koira montaa silmällistä katsottu  Itse henk.koht. en ihan tällasesta touhusta tykkää, mutta tämä riski on aina olemassa, kun näille uppo-oudoille itsensä tunkee…

 
Jacky oli ensin kehässä ja sijoittui viiden urospennun joukossa hienosti toiseksi KP:n kera  Voiton vei jälleen jo viikon päästä 9 kk täyttävä pentu. Mun pieni karhu oli kyllä kovin kovin hienosti taas  Seuraavana kehään meni siskolikka Jaffiina ja laittoi vielä paremmaksi. Jaffi nimittäin voitti tyttöpennut ja oli loppujen lopuksi VSP-pentu  Onnea kovasti Jaffi ja Anja!
 
Nickyn poika Jarre oli elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä. Isossa avoimessa luokassa tuloksena EH. Tähän olen kovasti tyytyväinen, koska karvanlähdön takia ei ihan hurjasti voinut edes harjata, ettei poika kokonaan mennyt kaljuksi. Tuomarin nopea tahti teki myös sen, etten ehtinyt Jarren kanssa ”treenata” ihan niin paljon kuin oli tarkoitus… Hienosti poika kuitenkin käyttäytyi ensikertalaiseksi  Kiitos Terhi ja Jorma, kun sain viedä Jarre-boyn näytille.
 
Nicky tästä tuomarin ultra nopeasta tahdista sitten ”kärsi” eniten  Äkkiä häkistä harjaukseen ja sitte jo kehään. Nickykin oli vähän sitä mieltä, että tämä taitaa olla vielä harjoitusta. Katseli kovasti juostessaan mua ja oli muutenkin vähän sen oloinen, että mikäs tämä homma nyt on. Konkarin rutiinilla meni esiintyminen toki ja sijoituksena valioluokan toinen, ERI 2. Hyvistä tuloksista huolimatta tämän tuomarin lisään nyt omalle ”mustalle listalleni”. Näytteilleasettaja, kun voi äänestää jaloillaankin  Kiitos paljon Anjalle ja Jaffille seurasta!
 
Illan olenkin koirien lenkittämisen lisäksi istunut koneella. Netissä surffaillut ja kotisivujen kimpussakin uurastin. Siellä olisi nyt uusia tänään otettuja kuvia sekä MustanQuun pennuille tehty omat sivut jne. En viitsi samoja kuvia liittää tänne, joten tervemenoa katsomaan kotisivuilta Colliepojat Rico, Nicky & Jacky. Päivitysten kautta pääsee tuoreimpiin juttuihin helpoimmin käsiksi.