Uusi vuosi aloitettiin todella rennosti. Oltiin tässä kotosalla koko päivä. Erinäisiä pikku puuhia tuli puuhasteltua, mutta lähinnä vaan makoiltua ja luettua. Kivaa! Lumitöitä sai taas paiskia ja siinä samalla tuli riekuttua poikien kanssakin pihalla.

Jacky löysi viime viikolla lenkiltä lonkeropullon ja kantoi sen kotiin. Se vasta on ollut aarre siitä asti. Asettelee sen tarkasti rapulle, että se on varmasti valmiina, kun seuraavan kerran menee ulos.
 
Komea pihavahti
 
Poikien mielestä ihan parasta on Samin kanssa riehuminen. Mun poijjaat
 
Rico repimässä hanskoja
 
ja Jacky ihmettelee ja kaivaa lumen alta kuuluvaa outoa ääntä, kun Sami siellä hanskan kanssa rapistelee.
 
Kärhö pitää yli talven hauskat hapsulansa.
 
 
Eilen lähdettiin Anskun kanssa sitkeesti sopimallemme lenkille klo 9 aamulla, vaikka pakkasmittari näytti jotain -20 astetta… Kylläkin pelkkä Jacky ja Fyra matkassa, kun niillä on sen verran vauhtia, ettei ehdi tassut jäätyä  Yllättävän lämmin oli Elonkierron suojaisessa metsässä ja hikihän siinä tuli, kun varustus oli kuin michelin-ukolla.
 
Iltapäivällä menin poikien kanssa lenkin ihan tässä kotonurkissa. Pakkasta oli hitusen vähemmän ja aurinko nätisti painumassa mailleen, joten nappasin kameran mukaan.
 
Läheisellä ”takapellolla”.
 
Näkymä kotipihalta, kun tultiin lenkiltä.
 
 
Illan aikana miinuslukemat pakkasmittarissa senkun kasvoivat ja iltalenkillä oli aika hyinen viima. Silti otan tähän aikaan vuodesta tuhat kertaa ennemmin nämä kovat pakkaset kuin vesisateet. Niistäkin kun on viimeisten talvien aikana saatu ihan riittämiin ”nauttia”
 
Tänään on taas lorvailtu kotona ja tehty lenkit tässä kotonurkissa. Luntakin tuprutteli sen verran, että kolalla sai taas lykkiä. Alkaa olla lumikasat jo sen verran isot, että kolalla saa tosissaan lykkiä lumia kasan päälle.
 
Pikku kalhusta tuli tänään virallisesti ISO karhu  Nosti meinaan aamulenkillä komeasti jalkaa ihka ekan kerran. Tai siis ekan kerran mun nähden. On meinaan tainnut salaa harjoitella, kun se kävi niin varmasti ja yhtään horjumatta. Muutaman kerran sitä on nyt nostellut, mutta iso pissa ensimmäiseksi on turvallista päästää telimallilla edelleen  Onhan tuo ikäkin nyt aikuistumisen aikaa Jackylla, mutta jotenkin tuntuu, että Nickyn kuoleman jälkeen on pääkopassa kasvua tapahtunut aika haipakkaa. Olis se mun pien karhu saanut kyllä pidempäänkin olla...
 
Ens viikko onkin töiden osalta lyhyt, kun vain ma ja ti on töitä. Keskiviikkona on Loppiainen ja loppuviikon arkipäivinä käytän loput jäljellä olevat viime vuotiset lomapäivät