Loppuviikko menikin sitten rauhallisesti huilaten, jonkun mahapöpön ja päänsäryn kourissa. Onneksi lauantaina oli jo parempi olo ja päätinkin sitten siivota akvaarion vähän perusteellisemmin ja kävin ostamassa myös kaloja lisää. Aika hieno tuli! Ehtoolla käytiin vielä Poutalan kanssa Elonkierrossa lenkillä nauttimassa kauniista kesäillasta.

Sunnuntaina Päivi otti mut ja Mickyn kyytiin ja ajeltiin Lohjalle näyttelyyn. Jacky oli ihan into piukalla lähdössä mukaan. Ihan kuin olisi kysynyt Päiviltä, että miksei olla näyttelyissä pitkään aikaan käyty. No ei päässyt nytkään, mutta muutaman viikon päästä sitten. Mickyn kohdalta tiesinkin, ettei englantilainen Peter Bailey siihen mitenkään erityisemmin ihastu. Niinpä sitten EH saatiin. Käski meitä juoksemaan ees taas vaikka kuinka monta kertaa, kun olis tarvinnu mennä hitaammin. No ei se onnistu koiran kanssa, joka on tottunut ravaamaan reippaasti. Remmistä jarruttaen takaliike on varsin ruma ja siitä sitten saatiinkin huomautus sekä arvostelussa lukee, että hännän kanto  on väärä??? Ai jaa! Taas näitä, kun sen tarvis olla koipien välissä ennemmin, koska suorana hiukan selkälinjan yläpuolella ei riitä. Ei mulle siis sillä oleva väliä, että EH saatiin, mutta perusteet nyt taas oli vähän haettuja. Ja jälleen kerran, vaikka tilaa oli, niin kehä oli vähän postimerkkiä isompi. Kävin myös toiseen kertaan kehässä juniorinartun kanssa.

Näyttelypaikka oli kivasti järven rannalla, joten pitihän siellä muutama kuvakin räpsiä.

mic4-normal.jpgmic3-normal.jpg

mic2-normal.jpgmic-normal.jpg

Maanantaina Rikkilän Anu DogiTiimistä tuli kentälle kouluttamaan meille tokoa. Olipa tosi kiva ilta! Ja kuinka ylpeä olinkaan pojista. Treenattiin kahdessa ryhmässä ja molempiin osui juoksuinen narttu. Eipä haitannut tahtia, vaikka pojat asian huomasivat kyllä. Mickyn ryhmän aikaan oli myös melkoinen salamointi ja jyrinä päällänsä, mutta eipä sekään menoa haitannut. Aika hauska, kun Mickyn vuoron loppupuolella Anja oli tullut paikalle ja jutteli portilla muiden kanssa. Micky jähmettyi ihan tyystin, kun kuuli Anjan äänen. Sitten oli pienen karhun pakko päästä joikaamaan tervehdyksensä ennen kuin pystyi mihinkään muuhun keskittymään. Pien Micky ♥

Tiistaina käytiin paimentamassa. Micky teki aitauksessa itsetunnonkohotustreeniä ja olekin aika pollea poika, kun lopetettiin. Jackyn kanssa oltiin pellolla ison lammaslauman kanssa ja se sujui yllättävä hyvin. Totteli nyt käskyjä kiltisti ja saatiin pidettyä pakka kasassa laidunnuksineen kaikkineen. Molemmat pojat harjoittelivat myös rauhoittumista laitumen äärellä omien vuorojensa jälkeen ja pystyivät hyvin myös siihen. Jackyn kanssa oli jossakin vaiheessa haaveissa mennä myös kisaamaan jo tänä vuonna, mutta tiistaina kotiin ajaessa päätin, että vasta ensi kesänä. Jacky osaa, mutta olen itse liian epävarma ja kisamaksut tuossa lajissa on sitä luokkaa, että sekin laittaa vähän asiaa miettimään.

Eilen käytiin Minnan ja Ilonan kanssa treenaamassa. Micky teki seuruuta ja kyllä se on kiertämisen kautta parempi. Tai siis, että ottaa alkuun kierron kautta ja sitten voi lähteä paikoiltaankin. Käskytettynä tehtiin jäävät ja välissä luoksetulo. Vartaloapuja annoin, mutta teki kyllä hyvin. Jacky aloitti myös seuraamisella ja siinä tehtiin nyt tekniikkaa ja niitä juttuja, jotka useimmin kisoissa pettää. Tämän jälkeen teemana hiljaisuus ja kaikki Jackyn haukkuherkät liikkeet eli ohjattu, ruutu ja tunnari. Pointtina se, että kutsuin haukusta pois ja sitten sai uuden yrityksen ja hiljaa tekemisestä kunnon bileet. Tää toimi hyvin. Jacky tietää niiiiiin selkeesti sen, mistä huomautetaan. En tiedä saako sitä koskaan kuinka kantamaan kisoissa, mutta yritetään nyt ainakin.

Tänään ajelin iltapäivällä poikien kanssa Turkuun Tanjan taikakäsien luokse. Molemmat pojat oli ihan ok kunnossa ja pienet jumit aukeni helposti. Tästä tulin kovin iloiseksi, mutta vielä enemmän siitä, että meidän kaikki lukuisat lihastreenit mäki- ja vesikävellen sekä jumpaten ovat tuottaneet hyvää tulosta. Se aika on todella kannattanut ottaa, vaikka se sitten jostakin muusta treenaamisesta onkin ollut pois. Tämän kesän tavoitteena on Mickylle sixpack ;o) Huomenna on mun vuoro päästä hoitoon Piiran Leenan luokse.