Perjantaina hain Ilonan kyytiin ja ajettiin Ypäjälle Paijan Maatilamajoitukseen Pukon pikkujouluun. Enemmänkin väkeä olis paikalle mahtunut. Ei sitä vaan tahdo millään porukkaa saada liikkeelle, vaikka tämäkin oli jäsenille ilmaista. Hyvän jouluruoan lisäksi saatiin kuunnella Tuulia Applebyn pitämää mielenkiintoista luentoa. Sekä mieli että vatsa tuli hyvin ravittua illan aikana.

Eilen ajelin Renkoon, kun oli sinne sovittu Anjan kanssa lenkkitreffit. Tosi hieno paikka! Kelikin meitä suosi, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Melkein pari tuntia saatiin metsässä aikaa kulumaan. Koirilla oli ihan älyttömän kivaa ja varsinkin tuo nuoriso keksi mielestään oikein hupaisan jutun, kun kävivät kirmaamassa kyntöpellolla. Onneksi reitillä oli myös järviä, joissa kävivät omatoimisesti välillä huuhtomassa jalkojaan. On se hauska katsella noiden sisarusparien aitoa jälleennäkemisen riemua. Noihin lenkkimaastoihin palataan taatusti toistekin.

Ennen pimeää kävin vielä poikien kanssa Pukon kentällä vähän treenaamassa. Jackyn kanssa tehtiin zetaa ja luoksetuloa stopeilla ja ilman. Meillä oli tosi kivaa ja vasta kotimatkalla tajusin, että Jackyhan oli koko treenin ajan ihan hiljaa. Ei haukun haukkua. Ei me tosin tehty niitä haukkuherkimpiä liikkeitäkään, mutta silti. Päheetä! Mickyn kanssa tehtiin sivulletuloja kiertojen kautta sekä kapulan kanssa kiertoja ja siitä sivulle. Luoksetulo ei tällä kertaa oikein onnistunut, kun karkasi ja kun kävin palauttamassa, niin sitten piti antaa monta käskyä, että sain sen edes tulemaan. Huoh! Tää on pentukoiran kanssa kyllä niin erilaista, kun kaikkia hassuja juttuja tulee aina esiin.

Eilen uhmattiin Eino-myrskyä ja käytiin Annamarian ja partasuiden kanssa lompsimassa lenkki Ypäjällä. Aika kesynä myrsky tänne ylsi. Tuuleshan se aika lailla juu, mutta ei sen kummempaa. Sopivasti myös kerättiin ittemme pois juur, kun hirvimiehet asettuivat asemiinsa. Lopun päivää koitin tehdä vähän kotihommia. Sami vietti pidennetyn viikonlopun Istanbulissa maratonilla. Iltapäivällä soitti, että vähän jäi tulostavoitteesta, kun vajaa 4min meni yli ja se aika kuulemma meni hyvinkin lähtöhässäkässä, kun lähtijöitä oli muutama muukin. Taas on yksi maaliin juostu maraton lisää plakkarissa ja aika moni olisi kovinkin tyytyväinen 1:33:43 aikaan.

Mahtiviikonloppu! Ilman sen kummempaa etukäteisohjelmaa ja aamulla nukkumista ilman kellonsoittoa. Näitä lisää!