Viime viikonloppu meni Tuorlassa MM-tiimin tokoleirillä. Lauantaina aloitettiin mukavuusalueelta poistumisella, kun liikkuroitiin ja oltiin liikkuroitavana ruotsiksi/englanniksi. Paljon paremminhan se loppujen lopuksi meni, mitä me sitä etukäteen jänskättiin. Pareittain pohdittiin myös kaukoja.

Mickyn kanssa tein lauantaina omissa ongelmissa koko alokasluokan kisanomaisesti läpi. Koira oli taitava, mutta yllätys yllätys, ohjaaja ei… Katon koiraa ihan liikaa enkä anna sen tehdä duuniaan rauhassa. Lentsu sanoikin, että kuinkahan monta lassiee mulle tarvitaan, että opin. No toivottavasti mussakin on vielä kehityskelpoisuutta. Tauoilla treenasin Jackyn kanssa ja voi kun se oli onnellinen kirmatessaan merkille ja ruutuun. Ei se ehkä voikaan jäädä vielä eläkkeelle tokokoiran uralta.

Sunnuntaina aloitettiin luennolla tiskialtaasta ja kyllä vai sillä on yhteys tokoonkin. Mickyn kanssa tehtiin seuraamista ja koitettiin saada mua oikaisemaan itseni. Siinäpä sitä onkin tekemistä kerrakseen. Paikallaolo meni hienosti kahden koiran välissä. Tehtiin me muutakin, mutta tässä ne oleelliset. Ihan mahtava leiri oli jälleen. Tuon porukan ryhmähenki on kyllä vertaansa vailla. Miten tässä pystyykään seuraavaa leiriä odottamaan ensi kevääseen asti.

Tässä vielä muutama Saaren Sirpan ottama kuva leiriltä.

IMG_6856-normal.jpgIMG_7716-normal.jpg

Räväkkä luoksetulon lähtö

IMG_7696-normal.jpg

Ruutuun!

IMG_7760-normal.jpgIMG_7766-normal.jpg

IMG_7738-normal.jpgIMG_7725-normal.jpgIMG_7771-normal.jpg

Hyvin menneen treenin jälkeen voi ottaa rennosti

IMG_7749-normal.jpgIMG_7065-normal.jpg

Jacky ♥

IMG_7469-normal.jpgIMG_7466-normal.jpgIMG_7486-normal.jpg

Jacky pääsi poseeraamaan ihanaisen Maya-sheltin kanssa

IMG_7410-normal.jpg

Maanantaina oli Pukon agilityn seuramestaruudet, jonne Ilona meni Jackyn kanssa. Voi luoja miten tohkeissaan Jacky oli. Eihän se meinannut turkkiinsa mahtua radan jälkeen, kun luuli vähintään maailmanmestari olevansa. Tosi hienosti kyllä vetivät ja vain 1 kieltovitonen tuli takaakierrosta, joka on aina ollut Jackylle vaikea. Tämä siis vain yhden yhteisen aksatreenin jälkeen. Katsotaan ensi kesänä, että starttaako Jacky kuitenkin vielä virallisissakin kisoissa. Se on kyllä siitä kiva koira, että nytkään ei ole vuoteen tehty aksaa tuon Jackyn ja Ilonan treenin lisäksi, mutta mitään ongelmaa ei ole esim kontakteissa ja kepeillä. Hypännythän Jacky on aina hyvin. Aksan jälkeen tehtiin vielä vähän ”eläinkokeita” tunnarin parissa ja hyvin meni.

Tämä viikko on hyvin tokopainotteinen, kun tiistai-ilta meni syksyn viimeisissä Pukon järjestämissä tokokokeissa sihteerinä. Ihan hassu fiilis sen jälkeen, kun oli olevinaan vähän haikeakin oli. Niiiiiin paljon niistä on duunia ennen kisoja, kisoissa ja kisojen jälkeen, mutta joku siinä hommassa vaan viehättää. No ensi keväälle on jo yhdet kisat anottu ja muitakin suunnitelmissa.

Eilen Minna ja Hippa poimivat meidät Mickyn kanssa kyytiin ja ajeltiin Janakkalaan nuorten koirien tokoringin ja Sirke Viitasen koulutukseen. Vitsi mä tykkäsin Mickystä! Hallissa oli viereisellä radalla aksatreenit menossa ja pieni karhu ei häiriintynyt yhtään. Treenattiin liikkeiden välejä ja seuraamista. Kimppatreeninä tehtiin paikallaolo ja kuuntelutreeni sekä kokeiltiin yhtä mahdollisesti uudistuvien sääntöjen myötä EVL:ään tulevaa ryhmäliikettä. Mä olin ihan fiiliksissä! Tosi kiva ilta.

Tänään olikin vuorossa oma huolto hieronnan merkeissä ja kauppa-asioiden hoito sekä vähän huushollin järjestelyä, koska tuleva viikonloppukin menee tiiviisti tokon parissa.