Eilen mentiin ennen treenejä treffaamaan Anua ja bortsutyttöjä Noomia & Divaa kentän lähellä olevalle aukiolle. Nimittäin viime viikonloppuna Noomista tuli Piirinmestari ja tyttärensä Diva voitti samassa kisassa voittajaluokan. Kehät oli vielä lähes päällekäin, joten siellä Anu sitten surffasi kehästä toiseen ja noin mahtavin tuloksin. Pitihän tytöistä sitten upeine pokaaleineen kuvia räpsiä. Mä vähän sitä pm-pokaalia siinä hypistelin, että josko joskus... Saahan sitä unelmoida ;o) Onnea vielä oikein SUPER paljon teille SUPER taitaville :o)

Kuvaamisen jälkeen siirryttiin agilityn pariin. Anulla oli taas kiva rata takataskussa. Hyppyjen takaakiertoja, pitkiä putkeen lähetyksiä ym sai ihan urakalla veivata. Eka rata meni Nickyllä heti suoriltaan puhtaasti ja pienin kaarroksin, joten se jätettiin siihen. Muiden suorittaessa me otettiin tokoa. Voi vaude, mikä into! Saatiin ihan maan mainiot tokotukset aikaan. Edes Jessen meno radalla ei haitannut eikä myöskään pienen pieni Nemo-sheltti, joka oli paikalla myös.

Toisena ratana tehtiin ensimmäinen käänteisenä. Nää on aina ollu mulle pahoja. Juu ei meinaa millään saada päässä käännettyä. Kai se epävarmuus sitten näkyi Nickyllekin, koska saatiin heti alkua vääntää useaan kertaan. Ekana oli rengas ja sen jälkeen kepit "väärältä puolelta" ja kolmantena takaakierto hypylle. Kepit ei meinanneet millään lähteä alkuun kunnes Anu käski ohjaajan pois sohlaamasta. No juup, niinhän se Nicky haki oikean välin ja jatkoi nätisti itse, kun en siellä koittanut "auttaa" ja samalla sohlata. Taas kerran pätee, että luota koiraas... Loppu menikin sitten oikein kivasti, joten hyvillä mielin lauantaina kokeilemaan kakkosluokkaa :o)

Rico oli mukana, mutta ei päässyt varpaansa takia radalle. Lähdettiin tekemään jäähdyttely Elman ja Annamarian kanssa ja sinne Ricokin sitten pääsi. Kiitos seurasta Ypäjän likat :o)

=============================================================================

Tänään lähdin töistä himppasen aikaisemmin ja lenkin jälkeen jäin pihalle hommiin. Joko tämä olisi syksyn viimeinen rikkaruohon kitkentä... Nicky auttoi parhaansa mukaan repimällä hihasta ja hyppimällä päälle, kun siellä maanrajassa kyykin. Kun kerran intoa tuntui olevan, niin otin hypyn kertaalleen ja liikkeestä seisomisen pariin kertaan. Loistavaa Niksulainen!

Illalla otin Nickyn vielä kauppareissuun mukaan ja treenattiin kaupan parkkiksella. Hyvä häiriökin saatiin, kun muillakin oli koiria autoissaan, jotka tietty haukkuivat hulluina, kun näkivät meidän pitävän hauskaa. Myös ihmisiä meni molemmin puolin ostoskärryjen kanssa. Nyt Nicky keskittyi hyvin eikä vilkuillut yhtään ympärilleen, mutta vauhtia puuttuu heti, kun ollaan vieraassa paikassa. Otin myös noutoa kapulaleikin lomassa ja se sujui ihan hyvin, vaikka hitaasti. Kaiken kaikkiaan olen meidän iltatreeniin vallan tyytyväinen ja lelussa riekkuva Nicky oli kiva viedä autolle. Lisää vaan tällasiä treenejä :o)

Huomenna tai sunnuntaina sitten luvassa jonkinmoinen kisaraportti.