Aamupäivä meni tänään sujuvasti kotihommien parissa. Varsinkin, kun tuli vielä nukuttua vähän pidempään kuin laki sallisi ;o) No mutta hyvin sain hommat tehtyä sikseen, kun klo 14 oli Anun ja bortsutyttöjen kanssa sovittu treenit ja lenkki Elonkiertoon. Ihana syyspäivä houkuttelikin kyllä ulkona oloon. Aamulenkillä maa oli vahvasti huurissa ja iltapäivälläkin paistoi aurinko kauniisti.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olin vähän ajoissa paikalla Elonkierrossa, joten rakensin ruudun valmiiksi ja samalla vein myös luoksetulon merkit jo paikoilleen. Rico pääsi oman osuutensa treenaamaan siinä heti myös. Ensin otettiin ruutua ja se meinasikin olla varsin hankala, kun tein sen ekaa kertaa niin, että ympärillä oli muovinauha maassa ja tuuli sitä hiukan lepatteli. Kerran kun kävin näyttämässä lähempää, niin alkoi sekin toimia. Sitten Rico sai tehdä luoksetulon ensin läpijuoksuna, sitten molemmilla pysähdyksillä ja lopuksi vielä läpijuoksuna. Hyvin oli papparainen kuulolla ja teki nätit pysähdykset silti ennakoimatta sen jälkeen.

 

Nicky pääsi ensin Divan kanssa paikalla istumiseen niin, että mentiin autojen taakse piiloon. Diva meni kerran maahan ja Anu kävi sen nostamassa, mutta Nicky pysyi ihan superhienosti, vaikka kokonaisaika tuli sille jo aika pitkäksi ja maakin oli melko lailla litimärkä. Vähän Nickyn pää kävi molempiin suuntiin, mutta pylly pysyi täysin paikoillaan eikä edes meinannut valua maahan. Hyvä Niksu!

 

Pitkä paikalla istuminen kai vähän puudutti, koska jotenkin Nicky oli unisen oloinen sen jälkeen. koitin vähän herätellä ja sitten tekemään ruutua. Sama juttu kuin Ricon kanssa, että ympäröivät muovinauhat häiritsivät selvästi, mutta kun ekan kerran rohkeni mennä ruutuun ei ne enää haitanneet yhtään. Hyvä ruutu laukalla myös pitkältä matkalta :o) Lisäksi otin vielä erillisenä ruudun loppuosaa molemmin päin. Siinä mun kaartaminen oikean kautta tuottaa Nickylle ongelmia tulla sivulle. Tässä tarvii apuja vielä aika paljon, mutta ei varmaan kovin montaa treenikertaa, kun hiffaa.

 

Nicky meni huilaan autoon Noomin ja Divan ruututreenien ajaksi ja sitten pääsi tekemään tunnarin. Ensin vein taas sen yhden "oman" piiloon ja sen toi toooosi hyvin, vaikka piilotin aika lailla. Sen jälkeen tehtiin Nickylle ekaa kertaa kisanomaisesti eli Anu vei kapulat paikoilleen. Se oli näköjään vielä liian vaikea, koska alkoi taas arpomaan ja nostelemaan kaikkia. Helpotettiin niin, että vääriä oli kasa vieressä ja oma piilotettuna lievästi niiden lähellä. Nyt nousi oma mallikkaasti ja hurjat kehut. Tää on Nickyn mielestä älyttömän kiva liike ja tuskin tuottaa mitään ongelmia sen jälkeen, kun saa lisää itsevarmuutta tuohon tuomiseen. Tunnarikuuri siis jatkukoon :o)

 

Lopuksi Nicky teki vielä pari suoraa luoksetuloa Anun käskyttämänä. Ekalla kertaa hiukan tarkkaili merkkien kohdalla, että tuleeko käsky vai ei, mutta toisen tuli sitten jo hyvin. Oikeastaan Nickyn vauhti on pysähdyksiä ajatellen tosi hyvä, kun tulee laukalla, mutta ei mitenkään miljoonaa. Perusasennon tuli kyllä taas vinoon eli sitä meidän on nyt kanssa työstettävä kunnolla ja hartaasti. Lopuksi Anun tytöt ottivat vielä molemmat kisanomaisen tunnarin pariin kertaan ja hyvin tekivätkin :o)

 

Treeneihin kului iltapäivän valoisa hetki, joten lenkille lähdettiin auringon jo painuessa metsän reunaan. Niinpä ei kuvia tullut tälläkään reissulla kuin yksi onnistunut. Kuvista viis tällä kertaa, kun treenit olivat oikein onnistuneet. Kiitos taas ihan hurjasti Anu & tytöt! Teidän kanssa on ihan hurjan kiva treenata ja lenkkeillä myös :o)

 

2035492.jpg