Kerrankin on sää suosinut koko viikonlopun ajan. Aamusta iltaan ollaan oltu poikien kanssa pihalla. Vähän jotain pientä treenailtu välillä ja pelattu jalkapalloa, mutta pääasiassa pojat ovat touhunneet omiaan sillä aikaa kun olen laitellut nurkkia & pihaa kuntoon. Taitaa olla raitisilmamyrkytys jo kaikilla, kun pojat tulee illalla niin helposti sisälle nukkumaan eikä itsekään tarvitse kauaa unta sängyssä odotella.

Eilen oltiin Anjan kanssa Pussikoirien kentällä siivoilemassa. 6 jätesäkillistä oli saldona, kun laitettiin haravat heilumaan ja kerättiin roskat nurkista. Kaikenlaista törkyä sitä kertyykin. Vain osa roskasta on kylläkin oman sakin aikaansaamaa, kun kentän ohi kulkee paljon muitakin ihmisiä ja tapana näyttää olevan kaikki roskat vipata olan yli. Siivousrupeaman jälkeen otettiin vielä pienet agitreenit. Rico harjoitteli putkeen menoa kauempaa lähettäen sekä keppejä "väärältäpuolelta". Nickyn kanssa otettiin myös keppejä molemmilta puolilta sekä muutama harjoitus kaarrosten pienentämiseksi. Hyvin meni ja nyt alkaa kepeillekin löytyä pikku hiljaa kadoksissa ollut vauhti ja rytmi.

Lauantain lenkki tehtiin raviradan lähistöllä ja olin niiiiiiin tyytyväinen tuohon Niikkulaiseen, kun pupu lähti ihan läheltä ja Nicky valitsi silti mun tykö tulemisen. Saipa poika aika kourallisen lihapullia palkaksi :o) Tuo oli eka kerta, kun Nickyn ollessa niinkin etäällä, se kuuntelee eikä lähde pupujahtiin.