Nyt on vähän sentään koitettu ryhdistäytyä tokoilunkin parissa. Ihan hyvin tuloksin kaiken lisäksi Hymy

 

Tiistaina tokoiltiin kolmen ohjaajan voimin Linikkalan koululla. Rico rakensi mun kanssa ruudun ja sitä sitten tehtiin ensin. Tein tavallista pienemmän ruudun Nickyä helpottaakseni ja nytpä Ricolla ilmeni tuo Nickyn "vika" ja meni sisään sivusta??? No lähti se pelittään muutamalla toistolla. Muuten oli papparaisella vähän turhan paljon intoa, joten tehtiin lähinnä temppuja, joissa sai luvan kanssa höseltää.

 

Nicky teki ensin mallikkaita sivulletulon tarjoamisia. Sitten otettiin ruutu, jossa kuppi valmiina. Nyt tää oli makee Kieli ulkona Lukitsi ruudun hyvin, meni kivalla vauhdilla ja JEE suoraan etureunasta sisään! Tätä nyt siis otetaan vähän aikaa pienellä ruudulla ja suurennetaan varmuuden kasvaessa hiljalleen takaisin oikein kokoiseksi. Otettiin vielä muutama vauhdikas meno, niin että käytiin yhdessä viemässä palkka.

 

Tämän jälkeen tunnarin pariin. Vein ite kapulat ja ekalla toi väärän. Leikittiin vähän aikaan ja otettiin uudestaan ja nyt tuli oikea nätillä haistelulla. Vielä pari toistoa tän jälkeen. Oma tuli ja mikä tärkeintä, lähti ilman epäröintiä EKALLA käskyllä Hymy Kyllä se epävarmuus siis on apuohjaajaan liittynyt. Nyt pitänee kokeilla niin, että vien ensin ite ja seuraavan vie appari. Lopuksi seuraamista, joka tänään ihan älyttömän makeeta. On kyllä alkanut inan edistämään, mutta en jaksa siitä kantaa huolta, kun vahvasti luulen, ettei kisoissa edistä... Hyvät treenit kaiki puolin Cool

 

Eilen otettiin piiiiitkästä aikaa pienet tokot myös kotona. Rico sai tehdä ensin niin, että Nicky hääräsi häiriönä mukana. Kyllä otti Nickyä pattiin, kun vaan Ricoa käskyttelin Silmänisku Papalle oli hurjan vaikea tauon jälkeen muistaa kiertäminen. Tai kiersi se juu kierrettävänä olleen saavin, mutta noin 10 metrin säteellä. Muuten pappa teki tosi tarkasti ja on sivuilletuloissa alkanut heittää pyllyn tosi makeesti. Hitsin kun ton sais siirrettyä vielä Nickyllekin, kun Rico ja Lucas sen jo osaa...

 

Nicky teki tunnaria taasen ja nyt se oli alusta asti oikein hyvä. Mainiota! Kesti myös hyvin 3 toistoa, joten nyt taidetaan palata hetkeksi siihen, että otetaan yhdellä treenikerralla 1-3 toistoa, jotta varmuus kasvaisi. Nicky treenasi myös kiertojen kautta pysähdyksiä. Seisominen on vähän hidas, mutta maahanmeno upea. Täytyy koittaa seisomita nopeuttaa, niin ei sitten kovemmallakaan vauhdilla valu niin helposti. Nyt oli eka kerta, kun ei alkanut ennakoida toistojen jälkeenkään Hymy Ei edes lopuksi otetussa pelkässä loppuosassa, jonka tuli lyhyltä matkalta laukalla. Loppuun otettiin pitkästä aikaa poikien kimppapyörähdystemppua.

 

Tänään olikin kiirutta koko päivän. Töissä on huomenna tehtaan auditointi ja kova viime hetken paniikki, kuten aina tässä vaiheessa... Töiden jälkeen lenkille ja siitä liki suoraan pentusia katsomaan. Taas ne oli maanantaista kasvaneet ja pikku hiljaa alkaa silmätkin raottua Hymy Pentujen luota kiiruhdin kauppaan ja siitä sitten tokoilemaan linja-autoasemalle.

 

Rico alotti ja nyt oli pappa hyvin kuulolla ja teki tosi tarkasti kaikki mitä pyydettiin. Hyvä Rico! Nickyllä oli kierrokset vähän turhankin korkeella ja se tiesi heti melusaastaa myös. Otti myös edelleen Fyrasta hurjan häiriön, mutta kun näistä päästiin yhteisymmärrykseen, niin homma alkoi pelittää Hymy Liikkeestä istuminen hieno ja täsmällinen. Vähän temppuja ja tunnarin pariin. Ensin vein ite ja se meni liikkeenä tosi hyvin. Hiukan odoteltiin ja Minna tuli appariksi toiseen tunnariin. Tunarihan siitä ensin tuli, mutta jotain positiivista eli nyt lähti ekalla käskyllä ja meni reippaasti Kieli ulkona Keskittyminen vaan oli himppasen muualla juu. Otettiin kokonaan uudestaan ja nyt oli oikein hieno, kun malttoi tehdä työn. Eteenpäin on kuitenkin menty kovasti Hymy Seuraaminen oli jälleen ihan ultra hieno. Tähän olen nyt sairaan tyytyväinen ja toivon, etten missaa.

 

Ensin leikittiin noutokapulalla ja sitten hyppynoudon pariin. Ekalla kiersi takaisin, mutta kerrat ok. Nicky vaan ottaa hurjasti häiriöö lumella, kun siellä on jotain ”möykkyjä”. Nytkin piti käydä tarkistamassa jotain autoista tipahtaneita mustia kökköjä. Loppuun otettiin lyhyt paikallaolo, kun oli aikas kylmä. Jostain syystä Nicky oli olut hiukka levoton, mutta pysyi ihan ok. Ehkä syynä levottomuuteen oli se, että muut oli jo rivissä valmiina, kun singahdettiin sinne Nickyn kanssa suoraan hyppynoudosta. Jäi valmistelu himppasen vähälle. Loppuun touhuilin vielä nopsaan Lucaksen kanssa, kun piänen miähen tassuja palelsi niin vietävästi, että piti nopeita ja liikkuvia juttuja tehdä vaan. Lopuksi tehtiin kaiman kanssa vielä lenkki kaupungilla. Kiitos kaverit Hymy

 

Taas pennuista muutama uusi kuva 10 vrk:n ikäisenä.

 

Reilu meininki sopulisakilla, kun käyttävät surutta mustaa veljeään tyynynä.

 

Soopeli tyttö köllii tyytyväisenä vatsa täynnä.

 

Soopeli poika näyttää, että jalat kantaa jo…melkein ;o)

 

Tri poika ja tyttö näyttävät nukkumisen mallia.

 

Sopulijengi

 

Tri jengi

 

Lähetysten Hymy