Maanantaina oli ihan vapaa ilta, joten lähdettiin Samin ja Jackyn kanssa Kansanpuistoon uimaan smiley Jackyn kanssa tehtiin taas kunnon vesikävelyt Samin uidessa ja sitten oli mun vuoro, kun pojat jäivät pelaamaan palloa rantaan. Olipas kivaa!
 
Tiistaina oli tavoitetokon treenit. Väki vähenee, niin pidot paranee wink Tai ainakin tällä kertaa saatiin 3 hengen voimin tosi hyvät treenit aikaan. Yhteisenä liikkeenä oli luoksetulo. Pyysin Jackylle alkuun käskytyksen, koska tahtoo siinä haukkumaan. Kerran huomautin ja sen jälkeen oli hiljaa. Ensin palkkasin seisomisen, joka älyttömän nopea ja terävä. Seuraavaksi vein takaisin seisomaan ja palkkasin maahanmenon. Tämäkin hieno. Taas palautin takaisin maahan ja palkkasin lopun vauhdista. Sitten kokoaan uudestaan suora luoksetulo. Tuli lujaa ja ennakoimatta yes Viimeiseksi vielä palkka seisomaan stopista, joka ok, mutta ei yhtä hieno kuin ekalla. Nyt ei kuitenkaan suorankaan jälkeen lähde enää valumaan. Jee, treenaaminen on auttanut smiley
 
Toisena Jacky teki tunnarin kertaa kaksi. Olisi saanut lähteä ja mennä kapuloille reippaammin, mutta itse haistelun ja oman tuomisen teki tosi hienosti. Haistelee rauhassa ja heti oman osuttua kohdalle nappaa sen epäröimättä. Pätevää! Loppuun vielä paikallaolo, jossa vähän oli ilmaa nuuskinut, mutta muuten oli hienosti ja rauhassa. Mä sit niin tykkään näistä tiistain kimppatreeneistä smiley Kiitos asianosaiset!
 
Eilen oli vuorossa koiratanssi-ilta Pukon kentällä. Nadja Böckerman tuli Hippi-sheltin kanssa meitä kouluttamaan. Saatiin kyllä oikein kunnon 3 tunnin tehopaketti koiratanssin maailmaan sekä erilaisten temppujen opettamiseen yes Yllätyksekseni huomasin, että itse asiassa Jacky osaa ihan hurjan määrän temppuja surprise Niitä hiukan muuntelemalla repertuaari on jo melkoinen. Ihmeen hyvin jaksoi karhu pitkän pätkän, vaikka myös uusien asioiden opiskelua tuli paljon. On kyllä niin huippua saada huippuoppia omalla kentällä smiley
 
Tänään mentiin Anskun ja länderityttöjen kanssa tekemään pienet fiilistelyaksat kentälle heti töiden jälkeen. Huomisten kisojen takia, kun ei oikein kunnon treenejä viitti vetää. Tehtiin ensin hyppyjumppaa ihan perussarjalla. Sitten pieni radanpätkä, jossa pääpaino iloisessa ja vauhdikkaassa tekemisessä. Kaikki onnistuu treenit niistä tosiaan tuli yes Kiitos Ansku ja tytöt kivoista treeneistä smiley Ja huomenna sitten tosiaan jälleen Tuorlaan aksakisoihin. Kuinkahan mones Juhannusaatto, kun me siellä kisataan?


HYVÄÄ JUHANNUSTA!