Viikko flunssassa kuumeen kera laittoi tosissaan miettimään, että lähteäkö kisoihin vai ei. Ilma oli kuitenkin sen verran lämmin ja kisat vasta iltapäivällä/illalla, että matkaan lähdettiin koko perheen voimin. Melkoista yskän köhötystä homma oli, mutta jotenkin selvisin kuitenkin tukehtumatta maaliin ;o)

Ensimmäisellä radalla Nicky tiputti ensimmäisen riman! Siis Nicky tiputti riman! Eka kerta kisoissa ja treeneissäkin on tiputukset yhden käden sormilla laskettavissa... Muuta syytä en keksi kuin että jätin Nickyn liian lähelle ekaa estettä tai sitten se hiippaili (jätin seisomaan) mun huomaamatta itse lähemmäksi sen jälkeen kun sen olin jättänyt. Riman mukana tippui myös ohjaajan jännitys, joten loppurata mentiin varsin vapautuneesti. Puomilta sitten vielä alastulon kontaktivirhe.

Toisella radalla neljäntenä esteenä oli puomi ja vaikka kuinka huusin tällä käheällä äänelläni, niin vaan taas Nicky roiskaisi puomin alastulon kontaktin yli :o( Pahus sentään! Nämä on nyt tosissaan otettava tehotreenin alle ja hankittava kesäksi kotiin myös kontaktieste keppien, hyppyjen ja putken seuraksi. Loppurata otettiin hyvänä harjoituksena ja annoin Nickyn hakea itse esteitä paljon enemmän kuin yleensä uskallan ja myös lähetin paljon kauempaa. Se meni oikein hyvin, joten tässä on tapahtunut kehitystä paljonkin :o) Oikein tyytyväinen olen kokonaisuutena tämän päivän kumpaankin rataan. Kepeille kun saadaan lisää vauhtia ja nuo kontaktit... Kyllä se siitä taas.