Viime perjantaina oltiin Ullan ja norwichinterrieri Sakun sekä kääpiövillakoira Tamin kanssa Hunnarilla lenkillä. Hauska poikaporukka meillä kyllä. Välillä juostaan & leikitään ja välillä nuuskitaan & ristipissataan hyvien hajujen ääressä. Kiitos Ulla ja pojat seurasta. Mennään taas pian uudestaan. Illalla oltiin vielä Minna L:n kanssa treenaamassa. Ajastimen kanssa kahden minuutin taktiikalla. Siistiä!

Lauantaina pojat pääsivät fyssari Tanja Kotin taikakäsien käsittelyyn. Jacky oli oikein hyvässä kunnossa. Vain pientä tokojumitusta niskassa ja lavoissa. Nyt vaan ohjelmaan ahkerasti vastavenytykset varsinkin pidempien seuraamistreenien jälkeen. Micky olikin sitten enemmän jumissa. Se oli vähän kääntynyt jo banaanin malliin ja muutama viittä vaille lukkokin löytyi. Nää on näitä isohkon nuoren koiran ongelmia, kun kroppa on vielä niin kovin kesken ja lihakset kehittyy pikku hiljaa. Kaikki saatiin pikkukarhulta kuitenkin auki ja kroppa taas suoraan. Tanja on kyllä taitava työssään.

Sunnuntaina vietettiin lepopäivää käsittelyn jäljiltä vain kevyen lenkkeilyn merkeissä. Tämä viikko onkin sitten taas mennyt tokon parissa treenaillen. Maanantaina oltiin kaiman kanssa Feeniksillä lassietreeneissä. Micky oli vähän yli-innokas pikku treenaaja. Päätti meinaan loikata autosta katto auki olleesta kevythäkistä heti, kun sain takaluukun auki. Sinne se karkas kentälle sen näköisenä, että nyt on ihan varmasti ainakin hänen vuoro. Hyvähän se on, kun on innokas, mutta saisi toki hiven olla myös järkeä... Tiistaina treenailtiin Minnan kanssa Pukon kentällä. Voi jestas miten taitavia koiria meillä oli. Niin hyvän mielen ko-treenit, ettei tosikaan Tänään oltiin taas Loimaalla treenimässä ja Jacky aiheutti nyt suurimman ilon, kun pystyi niin pätevänä ja reippaasti kiertämään tolppia metallakapula suussa. Mickyn keskittyminen paranee myös koko ajan ja pystyivät treenimään Hipan kanssa yhtaikaa ilman toistensa luo karkaamisia. Kyllä sitä niiiiiiiiin ollaan taas kunnon tokokoukussa.

Eilen tuli hymyn korviin asti nostanut sähköposti Etelä-Hämeen Kennelpiirin tokovastaavalta Riitta Räsäseltä. Meidät on Mickyn kanssa valittu 2 vuodeksi piirin nuorten koirien tokorinkiin. Vähänkö siistiä päästä huippuoppiin ja treenaamaan samanhenkisten ihmisten parissa. Odotan tältä niiiiiiin paljon. Ja ihan parasta on myös se, että Minna ja Hippa pääsivät myös. Paljon siis ihan parhaita kimppatreenejä tiedossa, kun potkitaan toisiamme persiille.

Huomenna lähden lähes kaljun Mickyn kanssa Eestin Rakvereen pariin näyttelyyn. Taas kerran on kyllä mielessä pyörinyt, että onko tässä harrastuksessa mitään järkeä... Jacky jää Samin kanssa kotiin ja niillä kuuluu olevan jo vaikka mitä juttuja suunnitelmissa.