Viime keskiviikkona alkoi Lentsun tokon kesäkurssi. Niinpä Minnan ja Ilonan sekä koirien kanssa huristeltiin Turkkuseen. Aloitettiin tuiki tarpeellisella kehäänmenotreenillä häiriöllä ja ilman. Hyvällä mallilla tämä, kunhan pientä hienosäätöä vielä tehdään. Paikallaistuminen ryhmässä hyvä. Uusien sääntöjen avoimen luokan hyppyä tehtiin eikä siinäkään mitään kummempaa. Kapulan pitotreeniä ja häiriötä kontaktissa tehtiin myös ja ei niissäkään mitään kummempia. Erittäin kiva lähes kaikki onnistui kerrasta treeni saatiin tästä. Tulipa kovin hyvä mieli ja josko tästä taas saisi itsekin ryhdistäydyttyä treenaamaan myös kotona. On ollut niin kaikenlaista, että onpi hiukan jäänyt muun varjoon...

Torstaikin meni tokon parissa, kun olin vastaavana koetoimitsijana oman seuran kokeessa. Tällä kertaa ei pojat päässet mukaan ollenkaan. Ja olisi niille aika pitkä ilta autossa tullutkin, kun kotona olin vasta hiukan ennen klo 23.00. Jotenkin vaan tuo tokokokeiden järkkääminen on hurjan palkitsevaa, vaikka se vapaa-aikaa melkoisesti kaikkineen syökin. Hienoja tuloksia nähtiin ja omaa mieltä lämmitti eniten Jackyn puolisisko Piitun (MustanQuun Arotuuli)  hieno suoritus alokasluokassa. Piitu sai toisen ALO 1-tuloksen pistein 173,5. Onnea Piitu ja Veera!

Perjantaina huilasin, koska kävin töiden jälkeen naatiskelemassa kokohieronnasta eikä sen jälkeen oikein passaa riehua. Lauantaina jatkettiinkin taas toko parissa, kun Mantereen Nina tuli meitä Forssaan kouluttamaan. Huippua ajaa vain 10min matka huippukouluttajan oppiin. Micky oli aamupäivän ryhmässä ja teki ensin merkin vauhtia. Tahtoo siis alkaa himmailla jo etukäteen, kun tietää stopin tulevan kuitenkin. Tähän varmaan kokeillaan nyt apparin kanssa liikkuvaa lelua. Toisena tehtiin liikkeestä istumista. No ihmekös tuo, ettei liike ole edennyt, kun olen taas itse onnistunut sössimään... No nyt koitetaan uudestaan ja tällä kertaa oikein. Paikallaolot tehtiin sekä makuuna että istumisena. Olin molemmat piilossa ja Micky oli ollut koko ajan rauhallinen, hiljaa ja paikoillaan. Häiriöteeniä tehtiin myös ja ainoa mihin lähti mukaan, oli Ninan namihoukutus istumisessa, missä mä olin kauempana. No nopsaan hiffas senkin, ettei kandee. Micky on kyllä noissa jutuissa hurjan taitava.

Jacky oli sitten iltapäivän ryhnmässä ja yes saatiin esille meidän kisaongelma. Aloitettiin seuruulla ja kun oli vieras "liikkuri", niin taas ihan käsittämätöntä haahuilua ja epätarkkuutta. Hetken huili ja uudestaan ja sitten olikin taas jo ihan eri ääni kellossa. Nyt tarvis saada muutama treeni, jossa luulee meidän olevan kokeessa ja on vieras liikkuri. Tältä se näyttää, kun tekee kuten osaa.

IMG_9973.jpgIMG_9976.jpg

Ja siitä tietty lensi pallo palkaksi.

IMG_9984.jpgIMG_9981.jpg

Toko on iloinen asia.

IMG_9995.jpg

Kiitos kuvista Ilona!

Eilen oltiin Eijan ja Tuksun kanssa Elonkierrossa lenkillä. Oli muuten valkoinen Tuksu vähän muuta kuin valkoinen, kun sai pikku hepuleita ojissa. Onneksi mun pojat on tuossa asiassa siistejä. Kulkevat kyllä märässä ja kurassa tarvittaessa lenkillä/paimentamassa, mutta eivät ehdoin tahdoin hakeudu ojiin ym.

Tänään oltiin taas paimentamassa ja kappas, kun juuri treenien ajaksi osui ihan kunnon vesisade. Tehtiin poikien kanssa molemmat setit ihan perustreeniä: kuljetusta, kujaa, poispäinajoa, hakua jne. Kiva huomata, että viime kerroilla aitauksessa tehdyt täsmätreenit ovat tuottaneet tulosta ja toimivat myös pellolla.

Tässä vielä muutama kuva viikon takaisista treeneistä, kun Mickyn kanssa tehtiin hakuja vuorotellen "tolppakoiralta". Treenikaveri toimivat Kössi ja Päivi.

paimennus%2025.5%20%2828%29.jpgpaimennus%2025.5%20%2832%29.jpgpaimennus%2025.5%20%2818%29.jpgpaimennus%2025.5%20%2830%29.jpgpaimennus%2025.5%20%2839%29.jpg

Tuolla aiemmin tuli jo mainittua Jackyn puolisisko Piitu. Tässä vielä muutama puolisisarus (sama isä) lisää.

Sara (Mustanquun Auringonpaiste)

sara-32.jpgsara-18.jpgsara-1.jpg

Hilla (Mustanquun Aamurusko)

Hilla1.jpgHilla2.jpg

sekä Tuisku (Twilight Moon Largem Than Life)

Tuisku2.jpgTuisku1.jpg