Tänään oli sovittuna Anun ja bortsutyttöjen kanssa, että mennään heti aamupäivästä Elonkiertoon treenaamaan ja lenkille. Anulle kyllä totesin, että paha, paha, kun me ollaan Elonkierrossa käyty vain lenkillä… Treenit aloitettiin Divan ja Nickyn paikalla istumisella. Jäätiin näkösälle molemmat ohjaajat. Nicky pysyi hyvin, mutta jossakin vaiheessa meni maahan, kun Divakin meni. Noston jälkeen pysyi hyvin. Olin tähän kovasti tyytyväinen, koska Nickyn kanssa on tätä istumista otettu vasta ihan vähän :o) Ja sitä paitsi jossain lähistöllä huusi fasaanit meille häiriötä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Seuraavaksi Nicky pääsi tekemään ruutua, jonka olin alustoineen tehnyt valmiiksi ennen Nickyn ottamista autosta. Eka kerta tehtiin suht läheltä ja hyvin löytyi ruutu. Muutama toisto otettiin matkaa pidentäen ja samalla Nicky nosti vauhdin laukkaan, joten VAU! Eka kerta, kun teki ilman epävarmuutta ja laukalla uudessa paikassa. Divan tehdessä ruutua, teki Nicky jälleen seuraamisen askelsiirtymiä. Ei tule perä mukana ei. Tähän täytyy kysyä opetusvinkkejä viisaammilta. Noutokapulan kanssa pidettiin bileet ja sekin oli nyt pop, vaikka tuli märäksi ja kuraiseksi heti ekalla maahan osumisella.

 

Tässä välissä Nicky meni ”huilaamaan” auton vetokoukkuun ja Rico pääsi hommiin. Muutama ruutu otettiin ensin ja nyt meni hyvin alustalle, mutta aika vahvat ääniefektit on mukana mennessä… Seuraavaksi Rico sai noutaa ja sekös oli kivaa :o) Lopuksi otettiin vielä kaukot ja voi vitsi, kun tekee ne nykyään nätisti eikä etene yhtään. Joskus liikkuu inan sivusuunnassa, mutta tänään ei edes sitä.

 

Nicky pääsi kanssa tekemään vielä kaukoja. Kyllä se pikku hiljaa sieltä istumasta seisomaankin nousee ;o) Tosi nätisti tekee mun mielestä teknisesti vaihdot, mutta nekin pitää vielä tarkistuttaa ammattilaisilla. Lopuksi otettiin kahden ohjaajan ja neljän koiran paikallamakuu järjestyksessä Rico, Diva, Nicky ja Noomi. Mentiin traktorin taakse piiloon ja saatiin ikkunan kautta kurkittua koirien pysyminen. Otettiin aika pitkä aika ja kappas, kun lähdettiin piilosta, niin Rico papparainen tuli puolessa välissä vastaan. Oli kai paikat alkaneet puutumaan ja lähti katsomaan, missä me oikein kupataan. Tää oli oikeastaan paras mahdollinen tilanne, mitä tässä tapahtua saattoi, että se koira, jonka ei enää ole niin väliä, lähti muille häiriöksi ja muut pysyivät mallikkaasti ;o)

 

Treenien jälkeen autosta pääsi mukaan vielä bortsutyttö Isla. Isla on Noomin tyttö ja siis Divan sisko ja oli Anulla hoidossa. Tosi makeen olonen tyttö. Tykästyin kovasti :o) Muutama kuvakin tuli taas räpsittyä, mutta ei mitään vauhtikuvia, koska 5 koiraa metsässä kirmaamassa ei oikein suosi liikekuvia…

 

Ensin poseeraa koko jengi

1994715.jpg

 

ja sitten Noomi ja tyttärensä Isla ja Diva

1994716.jpg

 

Pari kuvaa Islasta yksinään.

1994718.jpg

1994723.jpg

 

Diva päätti luottaa mutakylvyn kaunistavaan vaikutukseen ja kävi kierimässä kynnetyllä pellolla itsensä ”hieman” saviseksi.

1994720.jpg

 

Kiitos Anu tuhannesti treeni- ja lenkkiseurasta!

 

Loppupäivän valoisa aika kului pihahommissa. Sisällä tulon jälkeen on lattioilla maannut enemmän ja vähemmän väsyneen oloisia koiria :o)