Eilen oli ”vapaa” tai ei ainakaan reissua Turkuun  Lähdettiin heti aamulla Loten ja perhosten kanssa Elonkiertoon lenkille. Suunnattiin katsomaan joutsenia pellolle ilmestyneen järven rannalle. Joka kevät Loimijoki tuossa kohtaa tulvii, mutta nyt siinä on oikeesti joen tilalla ihan reilun kokoinen järvi. Koskahan mahtaa kuivua normaaliin uomaansa… Kiitos Lotelle lenkkiseurasta!

Joutsenia oli PALJON, mutta uiskentelivat aika kaukana. Pari zoomattua kuvaa.
 
Vähän käy jäät ennen kuin loppuvat.
 
Miia ja pikkusen kurainen Elonkierron tie.
 
Jacky vaanii
 
ja nauttii vielä hetken lumessa kieriskelystä.
 
Pappa naureskelee
 
ja nautiskelee
 
Jacky koittaa lämmittää Miiaa leikkimään huonolla menestyksellä
 
Aavistuksen märkä ja kurainen Daniel. Säänkestävä perhonen
 
Lenkin jälkeen otin Jackyn kanssa parkkiksella seuraamista erinäisiä pätkiä paljolla ja hyvin satunnaisella palkalla. Käännöksille tarveis tehdä kyllä jotain, muuten olen oikein tyytyväinen. Otin myös piiiiitkän matkan paikallaolon. Lähdin tosi kauas ja kävin auton takana välillä piilossa. Karhu oli oikein pätevä
 
Päivä meni erinäisessä puuhastelussa kotona ja äänestämässäkin käytiin. Illalla käytiin kotonurkissa vielä uudestaan pitkähköllä lenkillä ja taas otettiin pieni treeni myös kotipihalla. Nyt koitin säätää täyskäännöstä, mutta ei ihan onnistunut vielä. Luoksetulot sitä vastoin oli toooosi hienot!
 
Nooh tänään sitten olikin taas vuorossa Turku  Ensin Forssasta Lotte kyytiin ja sitten Minna Jokioisilta. Varsinais-Suomen Kennelpiirin majalla järjestettiin koetoimitsija 1 –kurssi. Meitä oli yli 30 opiskelijaa ja tosi hyvä kurssinvetäjä. Mielenkiinnolla kuunnellen meni päivä nopsaan ja päästiin ihan ajoissa lähtemään kotiinkin. Kiitos kurssi- ja matkaseuralle.
 
Kotona odotti himppasen virtaa täynnä olevia koiria. Mieli olisi kovasti tehnyt päikkäreille, mutta kummasti sitä virkistyi lenkillä. Taas lenkin jälkeen jäätiin pihalle vähän puuhastelemaan. Edelleen teutaroin niiden seuraamisen käännösten kanssa. Uutena juttuna otettiin hyppynouto, jonka Jacky hiffasi kivasti. Muutenkin otettiin noudon eri osia. Sitten vielä kauempana istahtamista avon hyppyä silmällä pitäen. Ja Rico pölli siinä samalla kapulan aina kun pystyi
 
Olipas kiva viikonloppu, vaikka ei taaskaan liikoja ehtinytkään huilimaan.