Tokoilua ja ulkoilua urakalla kuului tähän pyhäpäivään Kieli ulkona Aamulla treffattiin kaiman ja bortsun & tollerien kanssa Riihivalkaman koululla tokon merkeissä. Häiriöksi saatiin jälleen viereisen jääkiekkokaukalon paukkeet. Kyllä vaan on kellonajallakin merkitystä, kun lähes aina treenit ajoittuu olosuhteiden pakosta iltaan… Ricoa sai herätellä ihan kunnolla, mutta sitten kun hokas, että aamutokoista on kysymys, niin oli ihan huippu pappa Hymy

 

Nickyn kanssa aloittelin sivulletulon tarjoamisesta. Tuli ihan ok, mutta selvästi huomas, että raksutus kävi päässä, että kuinka me tälleen aamulla… Nyt selvis uus juttu tuosta ruudusta. Hakeekin sitä kautta ohi kumpi reuna on lähempänä lumihankea. Sitä e tiedä edelleenkään miksi näin, mutta seuraavaksi kokeillaan joka tapauksessa niin, että ruutu on keskellä ei mitään… Käytiin tänään viemässä yhdessä muutaman kerran nami ja hetsaten suoraan ilman perusasentoa sai luvan mennä.

 

Seuraamista otettiin taas karkuun juoksulla. Tää on Nickylle ihan supertoimiva juttu. Tosi täpäkkänä odottaa juoksemaan lähtemistä Hymy Ehkä vähän on tullut väljyyttä tämän myötä, mutta ennemmin se kuin katoava kontakti ja joku päivä saadaan molemmat toimimaan Silmänisku Liikkeestä istumista leikittiin aika paljon, kun jostain syystä vaan tippuu niin helkkarin helposti maahan. Tekee sen kyllä ihan älyttömän makeesti.

 

Loppuun tein sen virheen, että laitoin Nickyn autoon odottamaan Johanna koirien loppuja treenejä ennen tunnaria. Ehti turhan paljon rauhoittua ja niinpä ei lähtenyt ekalla käskyllä ja kun lähti, niin ihan mihin sattuu Päättämätön Kutsuin takasin ja nyt meni suoraan kapuloille, haisteli tosi hyvin rivin ja oman osattua kohdalle nappasi sen epäröimättä jälleen Hymy Nyt siis tää on saatu muuten hiottua tosi hyväksi, mutta vielä tuo lähteminen täytyy saada paljon varmemmaksi. Ja sitte tein sellasen huomion, että lähes aina tunnari tulee treenattua vihon viimisenä… Voishan sitä välillä koittaa ottaa ekanakin, kun on motivaatio suurimmillaan.

 

Treenien jälkeen mentiin vielä läheiselle peltotielle lenkille niin, että Luca sai jäädä autoon odottamaan ja keräämään virtaa iltapäivän hakutreeneihinsä.

 

Nanci pongasi lumen alta myyriä ja Nicky koittti saada Nancin ennemmin juoksemaan.

 

 

Voi sitä tietty yksinkin kirmata Nauru

 

Sitten kun Nanci lähti sai Nicky huudella perässä ooooodotaaaaa!

 

Oonalla oli pieni keppiprojekti kesken matkan.

 

Nanci poseeraa pusikossa.

 

Rico vahti nuorisoa eikä voinut naisseurassa ryhtyä mihinkään naurettavaan leikkimiseen.

 

Kiitos kaima!

 

Aamupäivän puuhastelujen jälkeen huilattiin hetken aikaa ruokatauon merkeissä ja sitten Linikkalan pellon jengi kokonaisuudessaan suuntasi Elonkiertoon. Ihan älyttömän hieno keli edelleen. Tosi valoisaakin, vaikka ei aurinko suoraan paistanut. Siellä me lumisen metsän keskellä ihasteltiin sen kauneutta. Helposti kului rupatellessa taas liki parituntinen ja kuviakin tuli ohessa räpsittyä läjäpäin Cool

 

Koko jengi yhes koos

 

Fyra

 

Duo

 

Bella

 

 

Metsän siimeksestä kun päästiin takaisin pellolle veti länderitytöt omaa leikkirinkiään ja Nicky juoksi yksikseen toiseen suuntaan…

 

Lucas se on varsin hauskan näköinen juostessaan(kin).

 

Pojat ottaa pientä ravitreeniä puoleen kinttuun yltävässä hangessa.

 

Duo poseeras taas noin 156 kertaa. Nyt se koittaa tarjota poseeraamistaan jo ihan missä tahansa. Ei tarvita enää edes kiviä, kantoja tai penkkejä.  

 

Kiitos jengin toinen puolisko. Nää meidän jengilenkit on kyllä sellasta terapiaa, ettei paremmasta väliä Hymy