Lauantaina oli sen verran sateinen päivä, että pihahommat sai unohtaa heti kättelyssä. Iltapäivällä mentiin kuitenkin sadetta ja tuulta uhmaten Anjan & Jackyn ja Jaffin kanssa lenkille Jokioisilla smiley Sen perään touhuttiin Pukon aksakisojen lähtölistat kuntoon, käytiin salilla ja vielä piti listat skannata ja saada myös Pukon sivuille. Kyllä vainen aikaa sekoaa noihin hommiin PALJON. Mikään ei tapahdu suit sait sukkelaan, vaikka näppärät ohjelmat ja muut avut nykyään onkin. Ei sillä, ihan mielellään noita puuhaan sen, minkä aika suinkin sallii, mutta välillä harmittaa, kun porukka ei tahdo ymmärtää, kuinka paljon siitä on hommaa, kun kisoja ym järkätään… Näinhän se toki menee joka paikassa, että aina ne suunnilleen samat naamat on touhuissa mukana aina. Hyvä, että edes ne, että pystytään jotakin järkkäämään ja saadaan sitä kautta rahaa hankintoihin smiley

Eilen olikin sitten paljon kauniimpi sää cool Lähdettiin Anskun ja koko jengin (pikku Cincoa lukuun ottamatta) kanssa heti aamusta lenkille Hunnarille. Ensin koko köörin kanssa lenkki, sitten mäkikävelyä Jackyn ja Fyran kanssa ja lopuksi J & F vielä vähän tokoilivat smiley Jacky teki tunnarin pariin kertaan Anskun liikkuroimana ja hyvin tekikin yes Sitten ottivat Fyran kanssa paikallaolon. Se meni hienosti, paitti loppua saatiin nauraa ihan kippurassa. Jackylla oli piilossa namikuppi palkkana, kuten aina ja Fyralla lelu toisella puolella autoa, jonka takana oltiin piilossa. Jacky juoksi tietty suoraan nameilla ja söi ne. Fyra juoksi lelulleen, mutta jätti sen siihen ja jatkoi Jackyn kupille. No Fyra sitten päätti palkata itsensä Jackyn tyhjällä kupilla surprise Rallatteli sen kanssa pitkin kenttää. Hassu likka, mutta helppoa toki meille, jos jatkossa menevät aina yhdellä palkalla wink Päätti ne lopuksi sitten muutenkin tehdä pitkästä aikaa melkoiset rallijuoksut auton ympärillä. Tosi kiva aamu!

Iltapäivällä käytiin äitienpäiväkakulla. Äitin ja isän vein sitten samalla reissulla vähän ajelulle. Alkaa tietty varsinkin isällä olla aika kovin pitkää, kun jaksaa jo jonkun verran puuhata, mutta esim autoa ei saa ajaa eikä mitään vähänkään painavampaa nostella frown Loppuillan tuhersin tietokoneella vanhojen valokuvien kimpussa. Niin ja ollaan me Jackyn kanssa edelleen tehty kaukoja ja metskuja. Taisin iltatreenissä päästä meidän metskuongelmaan kiinni. Katotaan saadaanko se nyt kuntoon wink Siinäpä se viikonloppu sitten taas oli ja meni.