Ihan mahtava auringonpaiste töistä päästessä :o) Tehtiin aika lyhyt lenkki Ricon varpaan takia ja koska jo siinä kohtaa tiesin, että pihalla puuhastelen auringosta nauttien ja pojat saavat siinä sitten itseksiin liikehtiä. Niin kaunista oli, että kamerakin piti napata hetkeksi mukaan. Lupaavat meinaan yöpakkasia, joten kohta ei monikaan kukkanen enää kuki.

1896899.jpg

1896900.jpg

1896904.jpg

1896902.jpg

Nurmikkoa ei ole päässyt hetkeen leikkaamaan ainaisen märkyyden takia ja sen kyllä huomasi. Ehkä olisi puimuri ollut paikallaan... Trimmerista loppui tietysti akku kesken kaiken, nyt kun kerrankin oli vire päällä tehdä hommia ja sääkin suotuisa. Poikia ei paljon pääse pihalla "salaa" kuvailemaan, kun alkavat heti tarkkailla mua, kun kameran kaulaani ripustan. Hetkeksi Nicky kuitenkin jäi naapuria ihmettelemään ja Ricon mielestä varpaan sairastaminen saa riittää ja palloa voi jo hyvin pelata :o)

1896880.jpg

1896893.jpg

Iltalenkillekin nappasin vielä kameran kaulaan, mutta sama juttu sielläkin. Ei sillon voi normaalisti kulkea ja riekkua, kun pitää olla hienosti ja odottaa, minne käsketään poseeraamaan. Otankohan turhan usein poseerauskuvia... Jos pysähdyn odottelemaan, niin molemmat istuu mun jaloissa. Saisikohan tokokisoissa pitää kameraa kaulassa, kun se noin hyvin kuuloon auttaa ;o)

1896882.jpg

1896890.jpg

1896897.jpg

Tänään ei tokoiltu olleskaan. Lenkillä otin pari kertaa liikkeestä seisomisen ja se oli siinä. Edelleen uusi käsky toimii, joten se on nyt sitten vaihdettu. Huomenna mennään agiliitämään ja ajattelin siellä ottaa pienet tokot samalla.