Kovin on edelleen vaiheessa palvelun tarjoajan muutokset blogissa. Ja aika paljon kaikki on muuttunut. Tovin saa opetella käyttöä. Kuvia ei saa liitettyä, aikaisemmat hymiöt näkyy neliöinä, arkisto puuttuu jne. Laitan nyt kuitenkin jonkunlaisen raportin meidän tekemisistä tämän reilun parin viikon ajalta ja lisään kuvat sitten, kun ne saa lisättyä.

Mickyn kanssa ollaan käyty tiistaisin Halikossa aksaamassa. Vielä yksi kerta on jäljellä. Meillä on ollut tosi kivaa molemmilla. Tämän kurssin jälkeen jätetään asiat vähän hautumaan ja jatketaan aksan parissa keväällä, kun taas pääsee omalle kentälle treenaamaan.

Tokoa ollaan treenattu useita kertoja viikossa milloin lenkin yhteydessä, milloin muuten ja sitten vielä puuhasteluja kotona sisällä. Jacky on nyt selvästi hahmottanut ohjatun sekä ruutuun menon merkin kautta. Sekoittaa välillä niitä keskenään, jos tehdään peräjälkeen, mutta muuten tietää kyllä. Tunnari on palannut takaisin hetken hukassa olon jälkeen ja seuraaminenkin alkaa ehkä olla hitusen parempaa jo.

Micky touhuaa innolla ihan kaikkea, mitä sen kanssa vaan tekee. Oppii nopsaan ja tarjoaa iloisesti kaikkea mahdollista, jos ei ekasta irtoa palkkaa. Sen kanssa on ihan superhauska puuhata. Kovasti nopsaan nuo pentusen vaan ulkoisilta mitoiltaan kasvaa, kun Mickykin on jo muutamaa senttiä vaille Jackyn korkuinen ja painaa 19kg.

Lenkillä ollaan käyty vaikka kenen kanssa. Ainakin Anskun, Anjan, Minna L:n, Loten ja Ullan. Kiitos kamut lenkkiseurasta. Niiiiiiin paljon mukavampi välillä tarpoa yhdessä ja rupatella niitä näitä.

Tammikuun lopulla käytiin poikien kanssa paimentamassa. Molemmilla oli 2 kertaa lampailla. Pikku karhu oli hyvin tomera ja näppärästi haki myös porukasta irronneen lampaan takaisin. Jackyn kanssa treenattiin itsenäisempää työskentelyä ja kujalle lähettäminen kauempaa sujui hyvin. Häkitys ei sitten taas onnistunutkaan millään. Mä en käsitä, miten se voi olla mulla niin vaikeeta. Mahdanko oppia koskaan…

Pukon vuosikokouskin pidettiin ja kotiin tuomisina sieltä jatkuu meikäläisen pesti pj:nä ja Jacky palkittiin 2012 Tokokoirana. Työtähän tuo hallituspaikka teettää aika paljon, mutta se on kyllä puuhaa, mitä ehdottomasti tykkään tehdä. Nytkin on kaikkea kivaa luvassa ensi keväälle ja kesälle.

Viime lauantaina ajeltiin Anjan kanssa Poriin meidän sisarusparien kanssa. Ensin Yyterin koirarannalle. Kyllä oli koirilla kivaa painaa dyyneillä. Sieltä ajettiin collieporukan järkkäämiin näyttelytreeneihin. Sen jälkeen oli vielä vuorossa Nelson-veljen tapaaminen. Eipä ollakaan nähty sitten sen jälkeen, kun poika Poriin muutti, mutta hyvin tunsi vielä varsinkin mut ja Anjan. Ihana veijari edelleen.

Tässä lyhkäisyydessään meidän pariviikkoinen. Kuvia on useampiakin odottamassa ja teen niistä sitten oman päivityksen, kunhan pystyy taas liittämään.