Eilen oltiin pitkästä aikaa tokoilemassa meidän seuran omatoimitokoryhmän kanssa. Pojat oli vähän väsyjä päivän pihalla riekuttuaan Samin kanssa, joten tehtiin vaan lyhyet treenit. Ensin pitkähkö paikallamakuu ohjaajat näkösällä, kun ei ollut piiloa tarjolla ;o) Nicky oli oikein hyvin koko ajan eikä käynyt kertaakaan lonkka-asennossa. Nickyllä otin pienen pätkän seuraamista, jossa palkka lennosta. Liikkeestä maahan ja seisominen otettiin peräkkäin ja molemmat nyt ok. Luoksetulon pysähdys myös taas oikein hyvin ilman mitään maan haisteluja, mutta... Perusasentoon tulon Nicky oli hukannut ihan vallan. Tuli mitä kummallisempiin paikkoihin mun ympärillä, mutta ei vahingossakaan kohdalleen. Tätä oli sitten pakko kokeilla tänään heti aamulla ja olihan se sentään yön aikana palautunut mieleen ;o)

Talvella tykkään ihan hurjasti siitä ihanasta valkeudesta, mitä puhdas lumi tuo tullessaan, mutta kyllä vaan kesällä on NIIN ihanaa nuo kaikki kirkkaat värit ja aurinko ja lämpö :o)

1617058.jpg

1617060.jpg

Meidän piskuinen luumupuu on vasta pari vuotta ollut kasvamassa ja olen odottanut kuin kuuta nousevaa päästä maistamaan ensimmäisiä omia luumuja. Tänä vuonna puu kukki ihan valtavasti ja tänään ilokseni huomasin kymmenittäin raakileita. Toivottavasti niistä edes muutama jaksaa kasvaa luumuksi asti.

1617062.jpg

Iltalenkillä mentiin poikien kanssa nautiskelemaan läheiselle pellolle. Aurinko oli jo painumassa mailleen eikä tuulen virettäkään käynyt. Pojatkin vain istuskelivat pitkän aikaa ja nenä nuuskutti kovasti kesän tuoksuja.

1617064.jpg

1617066.jpg

1617069.jpg

1617071.jpg

1617073.jpg

========================================================

Agilitypalstalta pongasin linkin, josta löytyi kuvagalleria viime viikkoisista agilitykisoista Hämeenlinnasta. Pari aika makeeta kuvaa oli myös Nickystä tarttunut kuvaajan kameraan.

1615628.jpg

1615629.jpg