Treenimotivaatio on tosiaankin palannut. Maanantaina en vielä jaksanut mitään. Huilimista ja pyykinpesua, kun olin sen sentään ottanut kaukaa viisaasti lomapäiväksi reissun jälkeen. Kotona kun oltiin vasta klo 9 aikaan maanantaina aamulla. Pojat leikkivät ja juoksivat päivän pihalla, kun tällä reissulla ei oikein ollut mahdollisuutta pitää vapaana. Muutenkin olen reissussa vapaanapidon kanssa varsin varovainen. Jo siksikin, etteivät käy kierimässä turkkejaan missään ihanissa hajuissa... Mutta ennenkaikkea siksi, etteivät vaan joudu täysin vieraassa paikassa hävöksiin. Iltapäivällä Anja tuli koirien kanssa käymään Forssassa ja mentiin pitkästä aikaa sisarusparien kanssa lenkille Hunnarille. Varsinkin Kianalla ja Mickyllä näytti olleen toisiaan kova ikävä. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa!

Tiistaina treenasin koirien kanssa kotipihalla. Tehtiin tunnaria laudalla molempien kanssa, luoksetuloja, seuraamista ja hyppynoutoa. Tai siis nämä kahdessa osassa, kun meillä oli peräti kahdet treenit. Toiset iltapäin lenkin jälkeen ja toiset ennen iltaruokaa. Eilen mentiin lenkille Pukon kentän lähelle ja samalla kentälle vähän touhuumaan. Jacky teki tunnaria --> tähän nyt treenikuuri, koska on selvästi epävarmuutta ilmassa. Hyppynoutoa --> paluuhypyssä "kalistelee", joten treenitääs vähän painavammilla, mitä on pidettävä paremmalla otteella ja merkkiä jalkapalloa pelaten --> paikka on jo parantunut, mutta vielä tarvitaan vauhtia reilusti lisää. Mickyn treeniin kuului hyppynouto --> on ihan innoissaan ja hyppää 30cm hypyn noin 60cm hyppynä. Kapulan nostoa ja pitoa erillisenä --> melkein pystyy jo istumaan kapula suussa, lopuksi leikittiin paljon.

Tänään päästiin vihdoin mukaan elokuun alussa alkaneeseen kausitokoon Loimaalla. Mulla on molemmat pojat siinä mukana. Jacky pääsi tekemään ensin ja aloitettiin paikallaololla --> oli vaihtanut lonkalta toiselle, mutta oli hiljaa. Jäävissä oli istuminen hukkunut kokonaan --> löytyy muutamalla toistolla ja sen jälkeen teki varmasti kaikki. Metallinouto vieraalla hypyllä --> kiersi ensin paluuhypyn, mutta toistolla ok, tarttui kapulaan molemmilla kerroilla suht nopsaan. Perusasentoja kierron kautta --> tuli hyvään paikkaan mun rintamasuunnasta riippumatta, mutta vauhtia olis voinut olla enemmän. 2xluoksetulo, jossa ekassa palkka seisomaan stopista ja toinen suorana perusasentoon asti --> ei ongelmia. Micky aloitti kapulahommilla, hyppynoutoa ja pitoa --> vieläkään ei pysty istumaan kapulan kanssa, mutta pitää hyvällä otteella ja juoksemaan, liikkumaan ja hyppäämään pystyy kyllä, nostaminen nopeutunut myös, luoksetulo suoraan leluun --> ok. Seuraamisessa mulla ongelmia vasemman käden kanssa, kun en tiedä, mihin sen tuuppaisin... Paikallaolo Hipan vieressä --> ei meininkiäkään lähteä kesken. Leikittiin ja pidettiin hauskaa, olipa kivat treenit. Huomenna varmaan piipahdan taas kentällä töitten jälkeen ja illalla pitänee puunata Mickyä lauantain näyttelyä varten, ettei taas tule kommenttia huonosta laittamisesta...

Tällä viikolla on jälleen kerran käynyt selväksi kuinka helpolla pienestä kärpäsestä saadaan suuuuri härkänen. Voi kun aina voisi olla kamera/videokamera olkapäällä ja saisi tallennettua pätkiä sieltä ja täältä muistin virkistämiseksi.