Lauantaina aamulla Poutala kurvasi Sypin kanssa jo kukonlaulun aikaan meidän pihalle. Suunnaksi otettiin Raasepori. Eikä se "hulluus" tähän loppunut, kun vielä Samikin kömpi autoon ja tuli kyydissä Loukun risteykseen juostakseen pitkin metsiä kotiin. Aika samoihin aikoihin oltiinkin takaisin kotona.

Tokoa on nyt treenailtu aika hiljalleen ja jossakin kohtaa alkusyksyä sain päähäni, että pitäiskö käydä Mickyn kanssa käyttäytymiskokeessa nyt tässä syksyllä ja sitten taas keskittyä paremmin tokoon. Eipä meinannut sopivaa koetta löytyä millään, kun osuivat aina sellasille päiville, että kalenterissa oli jo jotain muuta. Tämä sitten lopulta natsasi ja kun vielä saatiin paikkakin sinne, niin ei muuta kuin menoksi. Pari treeniä kävin tekemässä Piskipalvelulla, Kiitos Anne ja pari kertaa treenattiin kaiman kanssa. Siinäpä se! Micky teki ensin liikkeet ja hyvin tekikin. Koitin kyllä omalla tolkuttomalla jännittämisellä sabotoida parhaani mukaan, mutta Micky hoiti homman kotiin. Itse olin älyttömän tyytyväinen todella hienoon paikallaoloon ja toki sekin mieltä lämmitti, kun tuomari sanoi, että on tosi kiva nähdä noin hyvin seuraava collie. Tottis siis kirkkaasti läpi ja koska kaupunkiosuudessakaan ei mitään ihmeellistä ilmennyt, niin koe suoritettiin hyväksytysti ja koulutustunnuksen BH saa liittää Mickyn nimen eteen. Hyvä Micky!

Meillä on kyllä ihan parhaat personal trainerit. Poutala pitää mun pään kasassa ja Sypillä & Mickyllä on ihan omat juttunsa. Mickyllä oli tottiksen jälkeen kova kiire autolle, kun hänen Ystävä oli siellä ihan yksin joutunut odottamaan. Kotipihalla näpättiin vielä kuva tästä kaksikosta ♥ Kiitos tuhannesti jälleen!

Micky%20ja%20Sypi.jpg

Enpä siinä kauaa ehtinyt kotona olemaan, kun Minna ja Hippa tuli meitä hakemaan. Nyt suuntana Janakkala ja nuorten koirien tokoringin koulutus. Jackykin pääsi tähän reissuun mukaan ja oli asiasta hyvin tohkeissaan. On tuo Micky vaan aika epeli. Silmistä näki, että oli väsynyt, mutta täysillä teki silti ja huilasi häkissä tauot. Ekassa setissä katsottiin tunnaria. Mickyhän haistelee hyvin ja on siinä toooosi varma, mutta palautus on vähän hidas ja kapula huonosti suussa. Saatiin tähän tosi hyviä neuvoja ja parani selvästi jo muutamalla toistolla.

Tehtiin myös 2 kertaa paikkis. Ensin ihan oikea EVL versio täydellä ajalla jne. Ei ongelmaa. Sen perään tavallinen parin minuutin makuu ohjaajat piilossa ja myös se ihan proo. Nyt on Mickyn kroppa kehittynyt jo siihen asti, että pystyy tekemään pitkänkin paikkamakuun kääntämättä lonkalle välillä. Toisessa Mickyn omassa setissä tehtiin metallia ja jumatsuikka saatiin onnistuun metallin hyppynouto ja vielä tosi kivalla ilmeellä. Myös tähän tuli vallan kivoja treenivinkkejä. Treenien loppuessa oli kyllä jokseenkin mehut pois meistä molemmista, mutta olin ihan älyttömän tyytyväinen treenin antiin. Jacky pääsi väleillä treenaamaan myös ja Anjakin kävi meitä moikkaamassa.

Sunnuntaina heräiltiin ihan rauhassa ja päivällä Micky pääsi taas treffeille Sypin kanssa, kun käytiin jälleen Ypäjällä katsomassa estekisoja.

Viikolla ollaan jälleen lenkkeilty paljon ja vähän treenailtu ihan kotosalla. Pimeys tulee jo kovin aikaisin, mutta toki aika monia juttuja pystyy silti treenaan ja sisällä loput. Huomenna koitetaan ehtiä kaiman kanssa treenaileen ulkotreenit ennen säkkipimeää.

Edessä oleva viikonloppu onkin kaikenmoista puuhaa täynnänsä.