Heti seiskan perästä aamusella Annariina ja Fyra poimivat meidät Nickyn ja Jackyn kanssa kyytiin kohti Karjaata. Auto sentään pakattiin fiksusti jo illalla valmiiksi... Oltiin hyvissä ajoin perillä ja saatiin autokin suht lähelle kuin myös kamat ihan äärilaidassa olleen kehän laidalle ennen ihan suurinta ruuhkaa. Fyra niin kovasti luulee kyllä olevansa collie, että mahtoi neiti taas ihmetellä, miksi ihmeessä joutuu "väärän rodun" kehässä esiintymään, kun muuten viettää aikaansa collieleirissä Silmänisku Fyra hienosti EH 1 junioriluokassa. Tosi loistava arvostelu, mutta laatuarvosana kasvuvaiheessa olevan turkin takia. Hellekausi kun teki tepposet ja Fyran turkki ei ihan ehtinytkään vielä Karjaalle kuntoon.
 
Jacky oli mukana iskää kannustamassa, kun ikä ei vielä riitä isojen näyttelyiden pentuluokkaan. Siellä tuo kävi kerjäämässä vähän kaikilta vähän kaikkea ja kulki reippaasti kapeita käytäviä tungoksen seassa. Erinomainen reissukoira siitäkin on jo 5 kk:n ikään mennessä tullut Hymy
 
Collieita tuomaroi ensimmäistä kertaa Suomessa kroatialainen colliekasvattaja Jasna Kovacevic. Kyllä oli perusteellistä, mutta julmetun hidasta... 45 pk collien arvosteluun meni vaatimattomasti noin 4,5 tuntia aikaa. Onneksi niitä ei ollut mitään 70 tällä kertaa... Woolmill´s koiria oli paikalla 3. Ensin kehässä oli junioriluokassa Saku sijoittuen hienosti; ERI 2. Avoimessa luokassa Veka korjasi luokkavoiton ERI:llä samoin kuin Nicky valioissa. Loppujen lopuksi Nickyn tulos oli VAL ERI 1, PU 1, VSP ja Vekan AVO ERI 1, PU 4, vara-sert. Hyvä hyvä Woolmill´s pojat!
 
Nicky sai aivan mielettömän hienon arvostelun Cool Sen kanssa on kyllä niin ilo olla kehässä, kun se haluaa siellä itsekin olla. Esiintyy vimpan päälle ja juoksee tosi kauniista. Ja nää kroatian tuomarit nyt vaan on jostakin syystä meidän juttu Hymy Sen takia oli tuonne Karjaallekin "pakko" mennä. Nicky on kolmella kroatilla käynyt ja saldona on 1xROP ja 2xVSP. Voisko jonkun kroatin saada jonnekin int näyttelyyn kans...
 
Reissussa vierähti 11 tuntia ja lievästi sanottuna oli väsynyt olo, kun päästiin kotiin. Onneksi oli Jacky mukana eikä kotona virtaa täynnä odottamassa. Kiitos Annariina ja Fyra kyydistä ja seurasta! On nää näytelmäreissut meidän jengin kanssa vaan ihan supereita Hymy Hitsi kun osuisivat 1 ja 9 ryhmä useammin samalle päivälle.