Aikamoinen touhu on ollut päällä tämän(kin) viikon. Maanantaina karkasin töistä sen verran, että ehdin auringonpaisteessa Hunnarille ennen kuin otin Anskun ja länderineidit kyytiin ja ajettiin Tuusulaan näyttelykoulutukseen. Fyra ja pojat oli takaluukussa ja Cinco häkissä takapenkillä. Perillä huomattiin, että Fyran panta ja remmi oli kappaleina. Pikkukarhu oli ne sitten sujuvasti kurottanut häkin päältä takaluukkuun ja tuunannut ihan uuteen uskoon. Great! Itse koulutus meni hyvin ja olin ihan sairaan tyytyväinen mun pikkukarhuun ja niin oli kouluttajakin.

Tiistaina tokoiltiin ja lenkkeiltiin Lennun kanssa Elonkierrossa. Aiheena oli jäävät, joista Micky teki vain istumista ja maahanmenoa, kun en ole vielä päättänyt, miten opetan seisomisen. Lisäksi vähän seurattiin ja leikittiin paljon. Jacky teki zetan kokonaan ja hienosti tekikin. Nyt myös seuraaminen oli makeeta. Toiseksi tehtiin zeta pelkkänä seuruuna läpi eikä karhu ennakoinut yhtään. Luoksetulo stopilla, joka niin hyvä kuin liukkaalla lumella oli mahdollista. Perään suora eikä ennakoinnut siinäkään yhtään. Ja se ilme! Karhu nauroi koko ajan. Treenin jälkeen mentiin lenkille ja jestas miten kivaa Mickyllä ja Milalla oli keskenään. Ne juoksi ja juoksi ja välillä paini pitkin hankia. Ihanat ♥

Eilen kävin ensin lumikenkäilemässä poikien kanssa Elonkierrossa ja sitten illalla Kuumaan maneesiin tokoihin. Ensin paikallaolo, joka hyvä. Jackylla oli vuorossa palkkaamattomuustreeni. Tai ensin otettiin pari kehäänmenoa palkaten. Niistä varsinkin jälkimmäinen oli tosi makee. Palkkaamattomuuteen kuului pätkä seuruuta, jonka vähän haahusi /( suora luoksetulo, joka hieno / ohjatun vasen (ainoana kapulana) ja merkki oli taas kovin vaikea ottaa siinä välissä. Itse nouto hieno, kun siihen asti pääsi. Loppuun zetasta pelkkä eka väli, jossa autettu maahanmeno ja suoraan leluun, kun kävelin takaa kohdalle. Hetkeen ei olla palkkaamattomuutta treenattu, mutta eipä näyttänyt haittavan. Vähän äänteli, mutta se ei johtunut palkkaamattomuudesta vaan on muutenkin tehnyt sitä taas enemmän.

Micky teki luoksetulon suoraan perään juosten ja leluun. Leikittiin paljon, vähän seurattiin, otettiin alustaa sekä pieni paikallaolo. Hirmu innokas pikkukarhu ja kun on nopea, niin välissä ehti popsia myös hevonkakkaa...

Tänään oltiin keskenään Hunnarilla ja tehtii mäkikävelyt ja muita meidän metsätreenejä. Illalla jumpattiin vielä sisällä. Ravilenkit oli alun perin suunnitelmissa, mutta vesisade teki teistä niin peililiukkaita, että se oli paras unohtaa.

Kamerassa olis taas paljon ihania kuvia, kun vaan ehtis. Ehkä viikonloppuna. Huomenna suunnataan seuraavaan näyttelykoulutukseen Espooseen. Siitä lisää seuraavassa päivityksessä.