Nyt meinaa olla positiivinen ajattelu kovilla… Niiiiin paljon inhoon tätä kuumuutta. Olen aina inhonnut. Talvella kun voi pakkasella laittaa yhden villapaidan lisää, mutta näin kuumalla ei auta, vaikka alasti hippalois. Kotona on onneksi ilmalämpöpumppu, joka on iltaisin saanut syytää kylmää ilmaa kämppään. Töissä ei ole ja sen kyllä huomaa… No eiköhän se tästä taas muutaman päivän päästä hellitä edes vähän inhimillisemmäksi. Kyllä kesällä saa toki lämmin olla, mutta kymmenen astetta vähemmän riittäis ihan hyvin.

Helteestä huolimatta oltiin tiistai ja eilen illalla kentällä treenaamassa. Kenttä kun menee sopivasti illaksi varjoon ja kun suunnittelee treenit, joissa koiran ei tartte ihan hirveesti juosta, niin pärjää kyllä. Tiistaina Jacky teki palauttavan treenin kisarupeaman jälkeen. Mickyn kanssa tehtiin noutoa ja se oli nyt innokas ja hyvä, kun tehtiin hypyn kautta. Ens viikolla saan varmaan uuden kapulan ja uskon, että se auttaa entisestään. Eilen ehdoton läpimurto oli Mickyn kanssa tehty eläinkoe. Se on tehnyt jonniin verran tunnaria kompostiverkon läpi haistellen. Niin teki nytkin ensin, mutta sitten otettiin verkko pois ja tehtiin ilman sitä. Micky haisteli hienosti! Kapula kerrallaan eteni ja oman kohdalla nappasi sen empimättä. On sille siis vissiin idea tästä nyt myyty.

Tänään olin ihan poikki töiden jälkeen tän kuumuuden takia. Pakko oli mennä kotona vähäksi aikaa pötkölleen ja taisin siinä hetkeksi nukahtaa. Sitten jaksoinkin siivota akvaarion ja vähän treenattiin poikien kanssa kotipihalla. Niillä olis energiaa kyllä riittänyt ja vähän jo täytyi rajoittaa sitä ympäri ämpäri pitkin pihaa juoksemista, etteivät nyt ihan lämpöhalvausta saa.