Alkuviikko meni huilaillen edelleen kipeän käden kanssa. Torstaina oli Jaakkolan Tiina kouluttamassa Pukon kentällä aksaa viimeisen kerran tänä vuonna. Sinne sitten molempien poikien kanssa mentiin. Micky oli taas ihan villi ja siitä muistona useita mustelmia oikeassa käsivarressa, kun vasenta kättä onnistuin pitämään suojassa. Micky on kyllä niiiiiiin tosissaan ja innoissaan. Se on myös ihan älyttömän taitava ja oppii hurjan helpolla. Ihan eri maata se on kuin Jacky vauhdin suhteen enkä meinaa millään pysyä perässä. Jacky oli taas tuttuun tapaansa kyllä äärettömän varma menijä, mutta kun sitä vauhtia puuttuu. Kun en ole vieläkään keksinyt, miten saan valjastettua sen saman vauhdin aksaradalle, kuin millä painaa metsässä ja pellolla menemään… Kiva koulutus kyllä oli jälleen ja vähän jo alustavasti sovittiin Tiinan kanssa jatkostakin ensi kesälle.

Perjantaina pääsin taas vihdoin poikien kanssa Lentsun kisakurssille. Teemana oli häiriötreeni ja voi pojat sentään! Jacky meni ihan kaikkeen ja sen kanssa tuli lähinnä olo, että miten ihmeessä se voi kisat evl:ssä… Juuri pari päivää aikasemmin hehkutin, kun tehtiin ihan loistava treeni ja korjaili ite virheensäkin. Näin se vaihtelee. Pikkukarhu on mennyt hurjasti eteenpäin, mutta… Tarviiks tokossa osata jotain muuta kuin maahanmeno? Se on meillä ollut probleemana, mutta ei ole näköjään enää. Nyt tippuu räväkästi maahan ihan joka liikkeessä. Nooh ehkä sitä ei nyt hetkeen tarvii treenata ja koitetaan välillä muistella muitakin liikkeitä. Mä niiiiiiin odotan kuun lopussa olevaa tokopäivää, kun päästään koko päiväksi treenimään vaan tokoa.

Eilen olin ilmoittanut pojat Porvoon näyttelyyn, mutta tuomarimuutoksen takia päädyin ottamaan ilmomaksun takaisin ja hyvä niin. Yksikään uros ei ollut SA:n arvoinen ja tuskinpa nuo mun pojat siinä olisivat poikkeusta tehneet… Tulipahan pestyä pyykkiä monta koneellista ja rentouduttua kerrankin kotonurkissa.

Tänään olin Mickyn kanssa Salossa handlerikurssilla. Vetäjinä toimivat Juha ja Sari Kares ja tykkäsin  hulluna. Saatiin ihan älyttömän hyviä vinkkejä, joten nyt ensin treenitään kotona varmemmaksi ja sitten lähdetään käytännössä kokeilemaan. harmi kun Juhalla ei ole tuomarioikeuksia collieille… Oli kyllä niiiiiin hintansa väärtti tuo päivä, että suosittelen.