Eilen hain Ilonan ja Oikun kyytiin ja jälleen suuntasimme Loimaalle, tällä kertaa rallytokokisoihin. Ilonan kisasi ensin Oikun kanssa avoimessa luokassa ja saivat reilusti tuloksen hienolla tekemisellä. Sitten pienen odottelun jälkeen oli Jackyn ja Ilonan vuoro. Pari kertaa ehtivät treenata yhdessä ja sitten kisaamaan. Muutaman kerran Jacky vähän koitti kurkkia mun sijaintia, mutta muuten teki kivasti ja iloisesti. PALJON paremman näköisesti kuin mun kanssa. Tästä sitten tuloksena 95/100 pistettä ja RTK1 täyteen. Niin kivasti tuo meni, että eköhän parivaljakko nähdä myös avoimessa luokassa kokeilemassa. Kiitos Ilona tuhannesti karhun taitavasta ohjaamisesta.

Tänään lähdettiin aamusta Janakkalaan nuorten koirien tokoringin treeneihin. Jackykin pääsi mukaan, kun en raaskinnut sitä jättää yksin kotiin. Sami lähti meinaan myös mukaan ja meni siksi aikaa hiihtämään välillä vähän muita kuin näitä kotinurkkien latuja. Mickyn treenit oli oikein onnistuneet. Paikalla oli peräti kaksi juoksuista narttua. Kyllä Micky ne huomasi ja meinasi vähän piipatakin, mutta kun kentän puolelle mentiin, niin oli ihan täysillä hommissa heti. Tässä kohtaa olen ansainnut taputtaa itseäni selkään. Jotain olen oppinut ja osannut tehdä Mickyn kanssa oikein. Tulipa hyvä mieli jo pelkästään tuosta.

Sen lisäksi saatiin oikein onnistunut pätkä seuraamista, hyvä ruutu sekä hyviä vinkkejä ohjatun oikean puolen kaaren treenaamiseen ja liikkeestä maahanmenoon, joka on Mickyn valikoimasta kadonnut jostain syystä kokonaan. Vähän kokeiltiin myös uusien sääntöjen vuorotellen käskytyksiä ja kutsumisia ja ne oli ihan ok. Myös Jacky pääsi lopuksi vähän fiilistelemään ja tekemään omia juttujaan. Hyvänmielen treenit ja vielä ehdittiin lähes päivän valolla kunnon lenkille Elonkiertoon ja niin oli varsin koiramainen viikonloppu jälleen taputeltu.