Näyttää niin moni kirjoittaneen blogiinsa yhteenvetoa viime vuodesta ja suunnitelmia tulevaan, että me kans

Rico sai viettää eläkeläiskoiran elämää terveenä ja pirteänä  Ikää on kuitenkin jo 12v. mittarissa ja päivä kerrallaan edetään pappakoiran vointia tarkkaillen. Toivottavasti pääsemme viettämään seuraavatkin synttärit joulukuussa

Jackyn kanssa oli tavoitteena saada näyttelyistä yksi SERT nuorten luokassa. Tämä tavoite toteutui tuplaten, kun SERTejä kertyi kaksi ja vara-sertejä toiset 2  Näyttelyiden osalta vuosi 2011 lienee meillä aika paljon hiljaisempi. Antaa pojan kasvaa miehen mittoihin, kun on niin kovin lapsi vielä avoimeen luokkaan. Muutaman kerran varmaan silti käydään kehässäkin pyörähtämässä.

Agilitya on treenattu kesästä asti ahkeraan sekä käyty muutamissa epiksissä. Tavoitteena on päästä kevään ulkokauden alettua virallisiin kisoihin kisaamaan ja avata nollatili 1-luokassa.

Tokoa treenattiin kesällä ja alkusyksystä innokkaasti, mutta sitten lopahti ohjaajan motivaatio  Tavoitteena on kuitenkin tokossakin lähteä virallisiin kisoihin kisaamaan ja saada alo 1-tulos --> siirto avoon.

Ihan kaikkein eniten toivon kuitenkin terveyttä ja iloista mieltä meidän koko perheelle