Maanantaina kolahti postiluukusta tällanen.

vappu%202013%20%284%29-normal.jpg

Mitättömän näköinen, postikortin kokoinen lappunen, mutta sitäkin arvokkaampi. Tämä on Jackyn viime kesänä Porissa saaman ihka ensimmäisen CACIBin vahvistus. Eipä ole moisia meille ennen tipahtanut. Aika harvinaista herkkua on näiden saaminen lassieissa, kun on tuo kilpailu himppasen kovaa. Esim. nyt 11.5. olevassa KV näyttelyssä on 75 collieta ilmoitettuna...

Eilen lähdettiin Samin ja poikien kanssa ajamaan iltasella kohti Järvenpäätä. Siellä alkoi Mickyn 5 kertaa kestävä tokon pentukurssi kisaamaan aikoville. Kurssin kouluttajan toimii Riitta Jantunen-Korri. Nyt ekalla kertaa käytiin perusjuttuja läpi, että Riitta näki kunkin koirakon tason. Sain myös kaipaamaani opastusta, että kuinka jatkan seuraamisen treenaamista Mickyn kanssa. Tykkäsin kovasti koulutuksesta kuin myös siitä, että Micky oli taas samoin tein kuin kotonaan vieraassa paikassa ja vieraiden koirien ympäröimänä.

Vappuajelu jatkui sen jälkeen Hämeenlinnaan ja sieltä kotiin. Ei tarvita mein huushollissa yhtään tavallista arkea kummallisempaa ohjelmaa Vappunakaan.

Tänään oltiin Anskun kanssa kentällä tekemässä vähän "eläinkokeita". Tai nämä koski lähinnä Jackya ja tarkempaa raporttia seuraa parin viikon päästä. Micky teki omaa pentutreeniään ja kivaa tuntuu olevan aksakin sen mielestä. Kenttäpuuhastelujen jälkeen mentiin vielä Hunnarille lenkille. Anskulla oli mukana vain Cinco ja Lucas, kun isot tytöt olivat levossa laser-käsittelyn jäljiltä. Jestas kun Cincolla ja Mickyllä oli kivaa. Cimo painoi pitkin mettää keppi suussa ja pikkukarhu pinkoi perässä minkä kintuistaan pääsi.

vappu%202013-normal.jpgvappu%202013%20%283%29-normal.jpg

vappu%202013%20%282%29-normal.jpg

Kiitos kamut kivasta Vappupäivästä!