Nyt pääsee taas laittamaan kuviakin tänne, joten tässä muutama otos viime perjantain lenkiltä Elonkierrosta smiley

Micky


Siskonsa Kiana


Edellisten äitikoira Jaffi.
Jaffi on hämmästyttävän hyvässä kunnossa ollakseen vain 3kk ikäisten pentujen äiti.
Energiaa riittää, liikkuu hyvin ja mielellään ja on oikein iloinen saadessaan painaa menemään lastensa kanssa smiley


Isommat sisko ja sen veli parista

 
Tällä viikolla ei ole tarvinnut kameraan tarttuakaan, kun joka päivä on niin synkkää ja pimeää angry Jotenkin sen aina unohtaa muiden vuodenaikojen aikaan, kuinka julmetun synkkä ja pimeä tämä syksyn aika onkaan. No toivon mukaan talvi kuitenkin tulee tälläkin kertaa jossakin vaiheessa smiley

Tiistaina treffattiin Loten ja Evan & Niilon kanssa Pukon kentällä. Pienet aksahömpsöttelut ja lenkkeily oli teemana smiley Micky korkkasi uuden lajin tekemällä muutaman kerran putkea sekä syömällä puomilla ja keinulla namia. Ei tuota ainakaan huimaa ja yllättävän hyvin piti myös tasapaino, kun Lotte vähän keinua heijaili yes Ne on nyt pennulle näytetty ja saavat jäädä rauhassa hautumaan.

Jackyn päädyin ilmoittamaan aksakisoihin surprise Pariin starttiin reilun viikon päästä. Lahjattomat treenaa juu, kun ei Jackyn kanssa olla pariin kolmeen kuukauteenn aksattu ollenkaan wink Sen verran piti omaa uskoa vahvistaa, että Jacky meni matalan puomin sekä keinun pariin kertaan. Ja ei kun kisoja odottelemaan smiley Ennen ja jälkeen kenttäilyn käytiin lenkillä. Eva ja Jacky juoksivat ihan villeinä ja pikkupilli koitti kipittää mukana, minkä kintuistaan pääsi. Tosi kivat hyvänmielen pikkutreenit smiley Kiitos Lotte!

Eilen oltiin Minnan ja Hipan kanssa Hunnarilla. Kamuja odotellessa Micky teki oman pikku treeninsä puiden kiertojen kanssa ja Jackyn kans koitin ottaa kierron kautta luoksetulon loppuja. Koitin siksi, ettei ollut oikein hyvä idea jättää Mickya siihen hengailemaan häiriöksi. Oli meinaan vähän turhan iso häiriö, kun hääräsi koko ajan Jackyn jaloissa. No saatiin me silti muutama kiva suoritus. Näitä pitää nyt vaan jatkaa hiukan pienemmässä häiriössä wink Lenkin lomassa tehtiin kakaroille taas pienet jäljet metsään ja lenkin jälkeen Jacky treeni taas yllättäen seuraamista Minnan valvovan silmän alla. Kyllä me "koutsin" mukaan kuulemma edistytään koko ajan yes Kiitos Minna!

Tänään oltiin poikalenkillä, kun saatiin seuraksi Ulla ja Tami. Hyvin kirmasivat pojat pitkin metsää smiley Metsäisessä maastossa Micky ja Tami leikkivät keskenään ja aukeemmalla vauhdin kasvaessa Jacky ja Tami. Jestas mikä pikakiituri Tami on surprise Pinkoo menemään ihan mieletönsä vauhtia. Jacky pysyi aika hyvin mukana, kun fiksuna vähän oikoi kurveja, mutta Mickyllä ei (vielä) ole mitään jakoa. Tosin hyvin pojat tulivat juttuun ja seuraavalla kertaa otetaan myös Saku mukaan poikalenkille smiley Kiitos Ulla!

Lenkin jälkeen treenasin vielä Jackyn kanssa ohjatun suuntia. Nyt alkaa olla muuten idea selvillä jo ihan merkille lähetyksen kanssakin, mutta kun ei karhu malta kuunnella no Niin kauheen kivaa on mennä alustalle, että unohtaa vallan kuunnella ja katsoa, että mihinkä ohjataan. Yleensä tällaset "ongelmat" tuppaa ratkeamaan treenaamisella, joten ei muuta kuin treeniä lisää smiley