Jestas sentään! Huomasin agi-palstalla aiheen Turku Tour 2008, jossa kerrottiin, että 4 osakilpailun pisteet on nyt laskettu yhteen ja finalistit selvillä. Avasin listan mielenkiinnolla, että noinko sieltä löytyisi tuttuja. Ja olihan siellä ;o) Ensin mini1 -luokan 4. sijalta bongasin seurakaveri Ullan ja Nallen. Sitten selasin listaa alaspäin ja meinasin nielasta mehut väärään kurkkuun. Maxi1 -luokan tuloksissa me keikutaan Nickyn kanssa sijalla 6 ja näin siis mukana finaalissa. Muistaakseni me ei edes osallistuttu kuin kahteen neljästä osakilpailusta. Taitaa niistä tasaisista vitosistakin siis jotain hyötyä olla ;o)

Finaali kisataan sunnuntaina 25.5. Vähän huono ajankohta meille, mutta katsotaan nyt. Olishan tuo vähän niinkuin "velvollisuus" mennä. Kutsut finalisteille pitäisi tulla lähiaikoina, niin näkee enemmän aikataulua jne. Olipas hämmästyttävän iloinen ylläri tähän päivään :o)

Kaikenlainen tuunaaminen kun on nykyään niin muotia, niin tokihan sitä pitää myös koiran kulkea ilmiöiden mukana. Niinpä Nicky kyllästyi valkoisiin varpaisiin ja otti niihin värihuuhtelun. Kuva otettu nurmikon leikkuun jälkeen. Onneksi ei ole näyttelyitä ihan hetkeen. On nimittäin ihan hiukan kovin kiinni aina näin keväällä tuo ruohovihreä.

1537169.jpg