Tänään siis aamulla jälleen kohti kisoja, mutta ai että nää kotikisat on kivoja, kun matkaan meni nytkin noin 10 minuuttia. Eka rata oli agiltyrata ja toinen hyppyrata. Tuomarina molemmilla Salme Mujunen.

Eka rata näytti ja vaikutti tosi kivalta ja simppeliltäkin. Oikeastaan ainoa huolenaihe oli loppusuora. Siinä oli pelkkiä hyppyjä suorassa linjassa ja suoralle ammuttiin putkesta, joten aavistuksen epäilin omaa ehtimistäni. Nicky kun ei oikein vielä irtoa kuin parin esteen verran. Alku meni oikein mukavasti ja vauhdikkaasti, mutta sitten kulmassa ollut putki oli meille tämän radan "surma". Ohjasin Nickyä sinne vastakkaisella kädellä ja oman hätäilyni takia lopetin ohjaamisen ennen kuin Nicky oli kunnolla putkessa, joten meni väärään päähän. Eli just sinne, minne ohjaajan käsi sillä hetkellä näytti... Hylkyhän siitä oli seuraus. Nooh rata jatkettiin tietty loppuun ja koska ohjaaja on HIEMAN paksukalloinen, niin toistettiin varoiksi vielä tämä putken väärään päähän meno samalla kaavalla radan toisessa nurkassa. Loppusuoralla ehdin kuin ehdinkin tarpeeksi Nickyn mukaan ja olen ihan älyttömän tyytyväinen, ettei Nicky jäänyt yhtään vilkuilemaan taakse, vaikka himppasen jäljessä koko matkan olinkin. 

1887668.jpg

Toinen rata oli sitten se hyppyrata ja näytti paaaaljon mutkikkaammalta kuin ensimmäinen. Lopussa varsinkin oli melkoinen syherö ja siinä jopa moni puheli, että on tosi vaikea 1-luokan radaksi. Nyt se hyppysuora oli heti alussa ja pelkäsin ehtimistäni vielä enemmän, koska Nicky nykyään lähtee aika lailla tykin suusta. Jotenkin kutenkin kuitenkin ehdin ja onneksi tuo vähän myös kuuntelee huitomiseni lisäksi, jolloin sain sen menemään putkeen, vaikka olin siinä kohtaa turhan paljon jäljessä.

1887670.jpg

1887671.jpg

Meidän meno tuntui koko ajan hyvältä ja kuulemma myös näytti hyvältä. Tuloksena vihdoin ja viimein kolmas nolla ja nousu kakkosiin :o) Ylimääräistä aikaakin jäi 23,40. Ensi lauantaina käydään sitten heti kokeilemassa pari 2-luokan rataa Turussa. Ai että olen nyt niin kovin kovin iloinen :o))