Eilen jakaannuttiin eri harrasteisiin Nickyn kanssa. Mä suuntasin Jokioisille Piskipalvelun ja Herkkuluun järjestämälle ja Malin Ekblomin pitämälle luennolle koirien raakaruokinnasta. Olihan mielenkiintoinen luento :o) 2½ tuntia meni yhdessä hujauksessa. Toooooosi hyvä luennoitsija ja paljon tuli uutta ajateltavaa ja kokeiltavaa koirien ruokinnasta, vaikka en kokonaan BARF:iin olekaan siirtymässä. Meillä vaan on himppasen totuteltavaa tuon asian kanssa, kun Nicky söisi ennemmin nappulaa kuin esim lihaa...
 
Sillä aikaa, kun minä kuuntelin luentoa, haki Anja Nickyn mukaansa agilitytreeneihin. Vähän oli poika meidän pihalla ihmetellyt, että miten hän tonne nyt yksin lähtee mukaan, mutta sen jälkeen oli ollut ihan oma itsensä.:o) Haukkua räköttänyt jne. Hienosti oli radat menneet ja vähän olen kateellinenkin, kun kuulemma sylikäännökset oli ihan mahtavat. Siksi kateellinen, että mä en niitä osaa kunnolla ja Nicky näköjään osais... Niin ja kepit oli "väärältä" puolelta menneet vielä paremmin kuin helpommalta. Nicky oli kotiutunut juuri ennen kuin mä tulin ja sillä oli hauska tohotus päällä. Ihan kuin olisi tohkeissaan kertonut, missä hän oli ollut :o))  Kiitos Anja hurjan paljon, kun hait Nickyn treenaamaan :o)
 
=============================================================================
 
Tänään otettiin pienet tokotukset lenkin jälkeen. Voi itkujen itku :o(( Meidän tunnari on nyt sitten muuttunut täysin tunariksi :o(( Ei voi käsittää, miten tässä näin on käynyt, kun se alkuun näytti niiiin hyvälle. Nyt tuntuu, ettei Nicky hajustamattomien kapuloiden läsnäollessa haistele ollenkaan vaan arpoo vaan jonkun. Sitä kun ei noteerata, niin nyt on jo kapuloille lähteminen, kuin sen kantaminenkin mennyt ihan älyttömän huonoksi ja epävarmaksi :o( Tän liikkeen osalta on nyt kai breikki paikallaan ja kunnon pohdinta, miten jatketaan. Apuja otetaan kiitollisena vastaan!
 
Seuraaminen on sentään alkanut sujua ja käännökset on nyt ihan makeet :o) Varsinkin siihen olen ihan ultra tyytyväinen, että Nickyn takapää ei ole enää ihan yhtä puuta ;o) ja täyskäännös vasemmalle näyttää siistiltä. Sivulletulon paikkakin on nyt joteskin hahmottunut ja alkaa sujua mistä suunnasta vaan. Kaukoja tehtiin myös ja nyt pystyn olemaan jo seisomassa noin 1½ metrin päässä. Tai seiso-maahan vaihdossa olen lähempänä, kun se tarvii vielä aika suuret avut, että nojaa siinä kunnolla taaksepäin.
 
Nicky oli paikallamakuussa sen aikaa, kun puuhasin Ricon kanssa. Vähän nytkähti, kun otin sivulletuloja Ricollakin, mutta pysyi ja sai siitä palkan :o) Lopuksi treenattiin poikien kimppatemppua ja nyt pyörähdys onnistuu jo liki yhtaikaa, mutta käsiapu on vielä huisi. Tästä saattaa tulla aika makee valmiina :o)
 
Samilla on ollut vasta jonkun aikaa juoksulupa polvileikkauksen jälkeen eikä ole uskaltanut aikasemmin ottaa Nickyä matkaan, kun meno on silloin aika vauhdikasta. Tänään Nicky kuitenkin pääsi ja oli siinä poika onnensa kukkuloilla. Hyvin oli puolen tunnin juoksulenkki taittunut, joten jatkossa Nicky päässee useamminkin taas mukaan :o)