Treenaus jatkuu. Lahjattomat treenaa, joten meidän täytyy painaa menemään tosissaan ;o) Eilen oltiin poikien kanssa treenaamassa sunnuntain kisapaikalla. Ihan kentälle ei päästy, kun siellä porukka pelasi pesäpalloa, mutta siinä kentän laidalla mahduttiin olemaan eikä saatu edes palloa päähän. Rico on selvästi se pallohullumpi ja meinasi muutaman kerran lähteä ottamaan koppeja.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nickyn kanssa otin seuraamista. Aikamoista siksakkia tehtiin nopeilla käännöksillä ja tavoistani poiketen remmissä tällä kertaa. Näin sain varmistettua myös täyskäännöksiä, jotka on olleet Nickyllä koko ajan liian väljät. Alkuun oli aika löntystelyä, mutta into nousi tiukkojen ja nopeiden käännösten myötä ja saatiin muutama hyvä pätkä ja käännös tehtyä.

 

Ricolla oli pakko taas ottaa voittajan luoksetulo kokonaisuudessaan, kun se on niiiiin makee nyt :o) Jestas kuinka tuo voi tippua niin nopeasti maahan ja päästä niin ketterästi sieltä ylös. Kaukkareissa tein koko EVL:n sarjan ja juma, varmaan ekan kerran koskaan ei edennyt yhtään. Siis ei yhtään! Muuten Rico harrasti temppuja ja oli kaikessa mitä tehtiin, ihan SUPER :o))) Mun ihana pappakoira.

 

Nicky kai vähän otti painetta paikasta… tai minusta, who knows. Tekeminen oli vähän laiskanpulskeaa ja varsinkin Ricoon verrattuna, mutta saatiin silti pari makeeta noutoa ultrapitkällä matkalla :o) Kaukkarit otin peruutuksen päätteeksi koko sarjana ja se oli nyt tosi hyvä. Pitäisi käyttää tuota peruutusta muissakin liikkeissä enemmän, koska se on Nickyn mielestä ihan pop :o) Luoksetulon pysähdyksiä otettiin tolpan kierrolla ja tassut pysähtyi, mutta häntä jatkoi heilumistaan ;o)

 

Kotona otin vielä hypyn, kun en viitsinyt roudata estettä mukana. Korkeutta nyt lähes 80<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /> cm. Tarkoituksena tehdä kisojen 55 korkeudesta ihan helppo nakki… Jestas millä ilmavaralla menee tuon korkeuden! Olisko tässä nyt myös lopullinen avain siihen, että menee riittävän kauaksi esteestä. Jotenkin tuntui, että olisi hoksannut tuolla korkeudella, että takaisin pääsee helpommin, jos mahtuu ottamaan vähän vauhtia ;o) Katotaan kuinka käy jatkossa… Pari kertaa tarjosi tähänkin kyllä kiertämistä. Siis kiersi ihan koko esteen ja jäi odottamaan tuleeko pysäytyskäskyä ;o) Ennen iltaruokaa juostiin vielä ulos ottamaan pari tooooosi vauhdikasta noutoa. Edelleen kapulan nostaminen on vähän arpomista välillä, mutta lähtee pääasiassa laukalla ja tulee oikeesti HYMYILLEN takaisinpäin ja kapulakin on suussa jo vahvemmin kuin vain kulmurien takana "roikkumassa".

 

Ja vaikka näistä stooreista tulee nyt näin pitkiä selostuksia, niin se ei todellakaan tarkoita, että me iltakaudet hinkataan ja hinkataan jotain liikettä. Treenit on kerrallaan tosi lyhyitä pätkiä ja toteutus pääasiassa niin, että pojat pääsee vuorotellen tekemään ja toinen huilaa sen hetken. Toki Nickyn kanssa pitäisi treenata myös kestoa, mutta mun mielestä ensin on saatava nää muutama muu juttu kuntoon… Sitä paitti tää teeneistä kirjoittaminen on tylsää, mutta teen sitä nyt jonkun aikaa, jotta pysyn itekin paremmin jyvällä meidän tekemisistä ;o)

 

 

Tänään ei ehditty tokoilemaan kuin ihan ihan vähän. Aina kun menen töistä kotiin, niin Nicky nappaa jotain suuhunsa ja kantaa sitä pitkin poikin ylpeänä ja tulee moneen kertaan esittelemään, kun kehuu. Nyt kun käyn myös ruokkiksella kotona, niin saadaan 2 lyhyttä kapula treeniä siinä samalla. Nimittäin tyhmä minä, kun en ole ennen hoksannut kokeilla… Kapula on pöydällä heti oven vieressä ja annoin sen Nickylle samoin tein, kun menin sisälle ja se siinä innoissaan pyöri. Otti sen ja oli ihan yhtä ylpeä siitä kuin niistäkin, mitä on ite napannut lattialta suuhunsa. Siis Wau! Nyt siitä kapulasta alkaa pikku hiljaa tulla edes kiva, koska jo taistelee siitä ja nyt noin ylpeänä kantaa :o)

 

Illalla mentiin agiin. Tällä kertaa mulla oli jo etukäteen selvät suunnitelmat mitä tehdään. Yleensä teen sen päätöksen vasta kentällä, kun näen harjoitusradan. Tänään pointit oli lähdössä pysyminen, kepit ja korkeat hypyt. Mehän ollaan jonkun aikaa tehty sitä nopeuden lisäämiseksi, että osa treeneistä on suoritettu hyvinkin matalilla hypyillä. Nopeutta on nyt tullut juu, mutta myös rimoja on alkanut useammin tippua ja varsinkin kisoissa. Tänään otettiin melkoisia "hyppyhässäköitä" korkeudella 65 cm. Ekalla kertaa tiputti yhden riman, mutta sen jälkeen pysyi kaikki, vaikka käännökset oli tiukkoja ja hyppyjä paljon. Ilmavaraakin oli kuulemma paljon. Nyt vois kokeilla, että aina kisoja edeltävissä treeneissä hypyt olisi tolla korkeudella.

 

Kepit meni helpolta puolelta tosi hyvin. Vauhdilla ja rytmillä alusta asti ja aloituskin löytyi helposti. Vaikeammalta puolelta tökki aloitus pahasti. Tuli kyllä ekaan väliin, mutta ei osannut jatkaa siitä ilman isoa apua. Täytyy näemmä tämä meidän heikompi puoli ottaa nyt tehotreeniin, että uskaltaisi siihen kisoissakin joskus luottaa.

 

Lähdössä pysyminen on ollut ongelma lähinnä kisoissa, mutta nyt teki sen treeneissäkin. Hyvä näin, koska sitä oli tarkoituskin treenata. Aika nopeasti se meni jakeluun. Juoksentelin ja pompin siellä esteiden välissä ja Nicky vaan pysyi ja pysyi. Luulen ja toivon, että tämä "ongelma" on aika helposti pois päiväjärjestyksestä, kun sitä vaan muistaa aina muistutella.

 

Huomenna onkin sitten edessä taas Nickyn ruopiminen näyttelykuntoon. Lauantaina näytellään Hämeenlinnassa meidän tämän vuoden viimeinen näyttely.