Useesti sunnuntaiaamun aamulenkillä nähdään paljon tämän kulmakunnan koiria, mutta tämä aamu oli jo ihan "mahdoton". Ensin heti alkulenkistä nähtiin japaninpystykorva Roki. Sitten mentiinkin aika pitkä matka kunnes kaikki tutut tulivat kerralla vastaan. Ensin oli paikalla lk collie Mona ja kultsu Nana. Nickyllä meinasi olla ensin valinnan vaikeus kahden naisen välillä, kun taas Rico kosiskeli kumpaakin, minkä kerkesi ;o) Mona on siis se Nickyn juoksukaiffari, josta olen ennenkin maininnut.

Nana poistui porukasta ja tilalle saapui pk colliet Ella ja Topi. Tässä vaihessa otin Ricon kiinni ja muut saivat painaa vapaana. Hauskat juoksusembalot saikin aikaan tuo kolmesta eri laumasta koostuvan 2 uroksen ja 2 nartun porukka. Ricon otin kiinni siksi, että se ei tykkää juoksuleikeistä kenenkään muun kuin Nickyn kanssa ja kun porukassa oli vielä toinen uros Nickyn lisäksi, niin homma oli parempi näin. Topi kyllä kunnioittaa Ricoa varsin selvästi ja kävivät ne siinä kahden kesken toisiaan morjestamassa.

Jossakin vaiheessa ohi kulki vielä must kavaljeeri poika, jonka nimeä en nyt just muista. Juu ja ei me tosiaan kaikki vastaantulevia morjesteta tuolla kulkiessamme. Tässä oli oikeastaan ne tutut + sitten tietty meidän jengin puolikas joka ei tänään osunut paikalle. Ei tuossa Ricon käytöksessäkään mitään, koska sietää muita kyllä, mutta kyllä mä vaan niin kovin tykkään tuosta Nickyn sosiaalisuudesta :o) Se on niin kiva päästä leikkimään muiden kanssa, kun tietää, ettei sanomista tule ja kaiken lisäksi se kovasti nauttii muiden koirien seurasta.

Eilen (kuten tänäänkin) sadekeli senkin jatkuu ja jatkuu. Siitä huolimatta sain eilen houkuteltua Samin meidän kanssa Syrjänharjulle lenkille. Se on kyllä mukava paikka lenkkeillä mutta kesäajan "pois käytöstä" suuren käärmekannan takia. Pojilla oli taas extra-kivaa, kun saivat leikkiä hakukoiria ja etsiä Samia milloin minkäkin kiven ja mättään takaa :o)

Illalla tehtiin vielä pieni sisätoko. Rico sai etsiä namppaa aktivointileluista ja Nicky treenasi naksulla laatikkoon menoa sekä edelleen kaukojen istu-seiso-istu vaihtoa. Nyt on kyllä käsky jo ihan hanskassa ja vaihdot nopeita, mutta on alkanut seisomaan noustessa helposti hypähtämään vinoon. Pitänee ottaa hetken aikaa tehotreeni jossakin "kolossa" niin, että saadaan liike suoraksi.

Nyt pitää lopettaa höpinät tällä erää, koska ½ tunnin päästä kurvaa Annariina meidän pihalle ja lähdetään kohti Kirkkonummea ja Lucaksen tokokisoja. Siitä sitten raporttia myöhemmin...