Olipas taas kuningasajatus Poutalan kanssa tuossa joskus syksyllä, että lähdetään Seinäjoen näyttelyyn. Pitkään arvoin, että riittääkö Mickyn turkki ja ilmoittautuessa tilanne oli vielä suht ok, mutta mitä lähemmäs näyttelyä päästiin, niin sitä enemmän villoja alkoi tursumaan. No mutta matka oli sovittu ja hotelli varattu, joten ei kun menoksi. Perjantaina ehtoolla pakattiin Micky ja Hipsu autoon ja yhden pysähdyksen (Juustoportti) taktiikalla ajettiin Seinäjoelle ja hotelli Lakeukseen.

Aamulla oltiin näyttelypaikalla hyvissä ajoin. Tuloksena val ERI 2, SA ja tosi hyvä arvostelu, joten tyytyväinen saa tulokseen tuolla kuosilla olla. Taas vaan mietin, että onneksi nuo pojat hoitavat kiitettävästi tuon, ettei tarvitse talven hallinäyttelyitä edes ajatella, kun ovat aina kaljuja silloin. En sitten yhtään tykkää sisänäyttelyiden tungoksesta, postimerkin kokoisista kehistä ym. Loputkin karvat puhalsin Mickyltä taivaan tuuliin heti la iltana, joten ensi kesän ulkonäyttelyitä odotellessa. Reissu oli kuitenkin kiva pieni irtiotto syksyyn. Kiitos Poutala matkaseurasta.

Samilla osui olemaan samaan aikaan (pe iltana lähtö klo 21.30) Mammuttimarssi. 100km taivallus pitkin metsiä. Tapahtuma oli tällä kertaa tässä melkein kotinurkilla, mutta koska myös Sami oli yön pois, niin hälytin jälleen Ilonan isolle karhulle kaveriksi. Voi kun Jacky oli ollut onnellinen Ilonan mennessä meille, kun omat ihmiset oli hänet vallan hyljänneet. Kiitos Ilona, kun huolehdit Jackysta.

Maanantaina oli eka kerta paimennusta sisällä. Lampaat oli vähän ihmeissään, mutta pojat ei. Olipa kyllä oikein hyvän mielen treenit. Jotenkin vaan kaikki onnistui tällä kertaa kummankin kanssa ja oli kyllä niiiiiin hyvä fiilis kotiin ajellessa.

Mickyn mummo Elle (isän äiti), Finn Arrow Exclusive Elle täytti 10v ja sain sähköpostiini aivan ihania kuvia mummokoirasta.

Elle1.jpgElle2.jpg