Olipahan näyttelyviikonloppu! Huh huh! Vasta pikku hiljaa alkaa taas jalat tavoittaa maan pinnan. Perjantaina pesin ja puunasin Jackyn tämän kesän ainoaan näyttelyynsä. Koska lauantaina kyse oli "kotinäyttelystä" tuossa 10km päässä Mustialassa, niin päädyin nousemaan ajoissa ja puunaamaan Mickyn vasta aamulla ja melkiis suoraan trimmipöydältä lähdettiin matkaan. Tuomarina toimi Guiseppe Alessandra Italiasta ja collieita oli ilmoitettu 48. Päivi esitti tutusti ja Jackyn. Lopputulema olikin sitten sellainen, että mun pojat nappasivat kaksoisvoiton. Micky veti pidemmän korren, voitto urokset, sai toisen SERTin ja oli VSP. Jacky sitten hienosti peesissä PU2. Enpä olisi uskonut tällaista ihmettä tapahtuvan. Huikea fiilis kyllä. Paikalla oli myös Mickyn sisko Kiana, joka hienosti voitti nuorten luokan ja sai vara-SERTin. Jackyn veli Piki esiintyi EH:n arvoisesti. Tämä komppania muodosti Suvituikun kasvattajaryhmän sijoittuen toiseksi ja saaden KP:n.

Iltasella mentiin Ypäjälle valokuvaushommiin ja tietenkin syömään.

IMG_4838-normal.jpgIMG_4825-normal.jpg

IMG_4849-normal.jpgIMG_4883-normal.jpgIMG_4898-normal.jpg

IMG_4930-normal.jpg

Sunnuntaina aamulla ajelin Latovainioon ja pakattiin kolmen koiran ja kahden ihmisen porukka samaan autoon ja otettiin suunnaksi Nakkila, jossa tänä vuonna järjestettiin Porin KV näyttely. Täällä collieita oli ilmoitettuna 50 ja tuomarina Karen MCIntyre Uuudesta-Seelannista. Koko päiväksi luvattiin sadetta, mutta kuivana selvittiin koko reissu ja vasta kotimatkalla ja kotona satoi. Micky voitti taas nuorten luokan saaden SA:n ja oli hienosti PU4. Aika huippua saada peräkkäisinä päivinä PU-sijat nuorelle urokselle. Kovasti lämmitti mieltä, kun tuomari suukotti Mickyä todeten so sweet ja nuorten luokan sijoitukset jaettuaan taputti mua olkapäähän ja sanoi well done. Voi tota mun pientä karhua, kun se jaksaa ja jaksaa tehdä aina parhaansa. Kyllä tuollaisen kanssa on ilo käydä näyttelyissä.

Viikolla ollaan melkiis oltu pihalla kaiket päivät ja myös treenailtu ahkerasti. Siistiä, kun voi treenailla päivälläkin. Jackyn haukkumattomuusharjoitukset on menneet tosi hyvin. Saapa nähdä, että kantaako se yhtään kisoissa, mutta treeneissä on jo tosi hiljaa vauhdin ja innon silti kärsimättä. Mickyn nouto on nyt mennyt huimasti eteenpäin ja moni muukin juttu. Meillä on ollut toooosi onnistuneita treenejä. Kotona on tehty kaikenlaista puuhaa ja nyt on muun muassa tekninen tila, autotalli, varasto ja terassi siivottu. Ens viikon sääennuste näyttää siltä, että pääsee kunnolla mattopyykille.