Jotenkin en ole viitsinyt blogia kirjoittaa, kun tuntuu, että päivät on toistensa kopiota. Aamulla töihin, töiden jälkeen lenkille, hetki treeniä ulkona valoisaan aikaa ja iltasella vähän kotihommia ja pientä sisätreeniä fiiliksen mukaan. Tää on kyllä niin inhottava vuodenaika, kun aina on pimeetä ja väsyttääkin paljon tavallista enemmän :o(

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nooh ruikutus sikseen ja pieni katsaus meidän treenailuihin. Joka päivä on ahkeroitu ainakin jotakin ;o) Tunnari on suurimmaksi osaksi tunnari, mutta joukkoon mahtuu edelleen turhan monia tunareitakin… Eilen tosin vihdoin tajusin sen oikein kunnolla, että Nickyn kanssa tehdään yksi tunnari/treeni eikä tasan yhtään toistoa, vaikka mieli tekisi. Nimittäin sen ekan kerran haistelee hyvin ja tuo oman lähes 100 prosentin varmuudella. Vielä kyllä nostelee välillä myös vääriä, mutta merkkaa oman heti, kun se kohdalle osuu. Jos tämän jälkeen toistetaan, niin tuo ihan mitä sattuu ja levittelee palikoita pitkin poikin ym. Nyt vaan on pieni pakollinen tunnari tauko, kun kapulat loppu ja menee hetki ennen kuin saadaan uusia.

 

Eilen otin ekaa kertaa ruudun ihan kokonaisena ja täydeltä matkalta. Nicky meni hyvin laukalla alustalle, tippui hyvin maahan ja tuli lopun pienellä avulla oikeaan paikkaan seuraamaan (kyseessä meidän vaikeampi puoli). Siis tää oli kyllä makee :o)) Sitten otettiin vielä pelkkänä tuota vaikeamman puolen seuraamaan tuloa ja lopuksi muutama suora ruutuun meno alustalle. Fiilis on tämän suhteen kyllä aika sanoinkuvaamaton, kun vielä vuosi sitten tuo koira ei edes lähtenyt ekalla käskyllä, toisella saattoi jo lähteä, mutta pysähtyi parin metrin päähän ja jos meni pidemmälle, niin toooosi hiljaisella vauhdilla ja taakseen varmistellen. Jotain on siis ainakin vuodessa opittu ;o)

 

Mitäs me sit muuta… Perusasennon paikkaa on vahvisteltu naksulla, otettu muutamien askelien seuraamisia ja vahvistettu siinäkin pysähdyksiä perusasentoon ja liikkeestä istuminenkin alkaa jo sujua ihan pienellä avulla, jonka vois ehkä jo häivyttää poiskin. Ulkotreeninä lisäksi ollaan tehty agilityn keppejä ja luoksetulon stoppeja kierron kautta. Niin ja siis Rico tekee nämä samat myös välillä vähän omina variaatioinaan ja tunnari ei papan kanssa tehdä ;o)

 

Sisällä on sitten nostettu metskua, saavisteltu ja jumppapalloiltu, harjoiteltu kontaktin pitoa peilin edessä naksulla ja otettu paikalla istumista. Tää istuminen toteutetaan niin, että laitan pojat istumaan ja teen kaikessa rauhassa kotihommia ja kulken ees sun taas ja sitten menen sopivaksi katsomassani kohdassa palkkaamaan ja vapauttamaan. On muuten toiminut vallan hienosti ja välillä aika tulee tosi pitkäksikin. Kumpikaan ei ole kertaakaan mennyt maahan saati lähtenyt paikoiltaan :o) Kaukkareista on nyt ollut työn alla istu-seiso-istu ja tässä taisi vihdoin näkyä lampun syttyminen tiistaina ;o) Jotenkin tuntu, että nyt tuo istu-seiso vasta kolahti Nickylle kunnolla ajatukseen, mutta katsotaan nyt vielä , kun eilen ei sitä otettu. Piti ottaa, mutta nukahdin sohvalle ja siitä herätessä olin sen verran uninen edelleen, että kömmin suoraan sänkyyn vähän jälkeen klo 21…