Tänään oli meidän tämän näyttelykauden viiminen näyttely Hämeenlinnassa. Aamu valkeni tämän kesän harvinaisuutena aurinkoisena ja suht lämpimänäkin. Näyttely oli kansainvälinen ja tuomarimuutoksen jälkeen tuomarina Lucian Doru Pipas Romaniasta. Enpä ole kuullut, että moinen herra olisi koskaan ennen ainakaan Suomessa collieita arvostellut, mutta nämä on yleensä just hyviä meille ;o)

1845673.jpg

Pikkasen tuppasi hymyilyttämään, kun sain luettelon käteeni. Valioluokkaan oli ilmoitettu 6 urosta, joista 5 väriltään blue merlejä. Vähän tuli sellainen olo, että kuka ei kuulu joukkoon... Loppujen lopuksi Nicky oli val ERI 2, PU 4 :o) Olen ihan älyttömän tyytyväinen meidän näyttelykesään. Jokainen PU-sija tuli saavutettuja ja sen lisäksi kerran ROP ja myös vara-cacib saatiin :o) Ja myös se on ollut aivan ihana huomata, ettei meidän lihastreenaaminen ja huolto ole ihan hukkaan mennyt, koska JOKAINEN Nickyn tänä kesänä arvostellut tuomari on kehunut sen liikkeet, vaikka ei muuten kovasti olisikaan tykännyt.

1845675.jpg

Seuraavan kerran meidät nähdään kehässä aikaisintaan tammikuussa, mutta voi olla, että turkin lähdön takia menee kevääseenkin. Se pesu muuten, mistä kirjoitin 1½ viikkoa sitten. Ainakaan vielä ei ole karva sen takia lähtenyt sen enempiä tippumaan. Sellainen normaali pesunjälkeinen höttö tuli pois, mutta ei muuta. Sen takia uskallan vähän mielessä pyörittää ajatusta tammikuun Turun näyttelystä, koska aikaisemmin Nickyllä on tähän aikaan vuodesta ilman pesuakin ollut pohjavilla jo aika irti. No sen näkee sitten tässä syksyn mittaan, miten turkin kanssa käy, eikä tuomariakaan ole vielä julkistettu.

Kohta puoleen lähdetään lenkille Elonkiertoon Annariinan ja länderilauman kanssa, joten siitä lisää illemmalla tai huomenissa :o)