Mikä tästä teki parisuhdeviikonlopun? No se, että koko kesä ollaan kyllä menty ja reissattu, mutta aina jonkun muun kanssa kuin yhdessä. Nyt pitkästä aikaa matkaan ihan kaksin, tai siis koirat tietty mukana. Livistettiin perjantaina vähän töistä, koska pitihän sitä nyt ehtiä Vaajakoskelle ja Pandan tehtaanmyymälään ennen sulkemisaikaa. Vähän ennen klo 21 oltiin perillä Tahkolla. Tosi kiva kämppä! Voin kyllä lämpimästi suositella. Mustin ja Mirrin lemmikkihotellin nimellä tuo kai meni. Edullinen, siisti ja tosi hyvällä paikalla. Pojatkin oli huomioitu hienosti, kun molemmat saivat Mustin ja Mirrin kangaskassin täynnä herkkuja sekä lelu ja metallinen ruokakippokin kakkapusseja unohtamatta. Lisäksi huoneistossa oli käytössä oma peti koirille. Jos tarvetta tulee Tahkolla vielä yöpyä, niin ehdottomasti mennään tuonne.

Lauantaina ajeltiin Iisalmen Paloisvuorelle, jossa kisattiin tänä vuonna maastoduathlonin (maastojuoksu, maastopyöräily, maastojuoksu) SM-kilpailut. Pyöräilyreitti oli tosi haastava ja siellä matkan varrella meni useampikin pyöräilijä nurin. Onneksi ilmeisesti mitään vakavaa ei sattunut, vaikka siihenkin kaikki mahdollisuudet olisi ollut. Sami suoriutui urakastaan hienosti saaden sarjassaan SM-hopeaa.

Juoksuosuudella, vaihdossa ja kieli keskellä kivikossa pyöräillen.

IMG_6405-normal.jpgIMG_6408-normal.jpgIMG_6432-normal.jpg

Pojat Paloisvuoren laella.

IMG_6447-normal.jpg

Sen verran ajoissa oltiin takaisin Tahkolla, että vielä ehdittiin tarpoa suht valoisaan aikaan kunnon lenkki, pitkin rinteitä. Kameraa en lähestyvän hämärän takia kuitenkaan kantanut mukana.

Sunnuntaina aamu valkeni aurinkoisena ja ajankohtaan nähden varsin lämpimäni. Niinpä kamppeet niskaan ja poikien kanssa tavoittelemaan Tahkon valloitusta. No ihan huipulle asti ei jaksettu rämpiä, koska niiiiin hienot maisemat oli hitusen ennen huippuakin.

IMG_6523-normal.jpgIMG_6531-normal.jpgIMG_6629-normal.jpg

IMG_6539-normal.jpgIMG_6537-normal.jpgIMG_6524-normal.jpg

Poikien mielestä ihan parasta aamujumppaa oli kirmata rinteessä.

IMG_6508-normal.jpgIMG_6509-normal.jpgIMG_6514-normal.jpgIMG_6521-normal.jpg

Sitten rauhoituttiin myös poseeraamaan.

IMG_6527-normal.jpgIMG_6556-normal.jpgIMG_6563-normal.jpgIMG_6579-normal.jpgIMG_6591-normal.jpgIMG_6601-normal.jpg

Tällaisessa alppitalossa oli kämppämme.

IMG_6617-normal.jpg

Viikko on mennyt koirien kanssa lenkkeillen, joogassa, salilla ja äitin kanssa pankkiasioita hoitaen. Siinä kai ne tärkeimmät. Ja viikon ehdoton kohokohta oli tänään, kun käppänä Ansa tuli meille taas yökylään. On se kiva likka ♥