Me poikien kanssa tunkeuduttiin tiistain agiryhmään nyt siksi aikaa, kun on nuo torstain tokot Turussa. Meidän oma porukka, kun treenaa juurikin torstaina ja tulis aika turkasen pitkä paussi agissa muuten. Tiistain ryhmä koostuu yhtä bortsupoikaa lukuunottamatta pikkukoirista ja Nicky oli aivan haltioissaan. Ihunoita pieniä :o)

Ulla oli tehnyt mukavan radan ja alussa oli melkoista hyppyhässäkkää. Sain Nickyn ohjattua niistä mielestäni yllättävänkin hyvin eikä edes vauhti hiipunut, vaikka tiukkaa mutkaa ja käännöstä tuli tiuhaan. Isomman "ongelman" aiheutti putkeltä kääntö A:lle ja puomille. Putket siis kulki esteiden alta ja putkestä piti kääntää suoraan kontaktille. Koitin siinä jonkinlaista sylikäännöstä ja onnistuikin se lopulta, mutta oma vauhtini hyytyi sen verran, että Nickynkin vauhti hiipui niissä kohdin. Kerran Nicky juoksi renkaasta ohi, kun ohjaaja vähän turhan viistosti hoppuili jo seuraavalle esteelle.

Rico pääsi kentälle ihan lopuksi muiden jälkeen. Voi sitä tohinan määrää taas :o) Kepeillä ei meinannut malttia löytyä millään. Se on jännä, kuinka Rico huomaa välittömästi itsekin tehneensä virheen ja lähtee automaattisesti takaisin alkuun ottamaan kepit uudestaan. Hyvin nekin sitten meni, kun vanhaherra malttoi vähän keskittyä. Nyt myös putkiin irtoaminen on ihan huippua. Meinasi mokoma karata myös A:lle, kun Ricollahan en enää kontakteja ota ollenkaan.

Oikein kivat ja onnistuneet treenit. Kiitos Ulla, kun saan tulla tähän "väärään" ryhmään nyt tilapäisesti :o)